fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Meer bekendheid en leads met Inbound marketing

Inbound marketing wint terrein

Inbound marketing wint steeds meer terrein, zeker in de B2B marketingwereld omdat deze marketing strategie veel effectiever is in het verkrijgen van kwalitatieve klanten dan de traditionele outbound marketing. Met een inbound marketingstrategie kun je je marketingaanpak aanzienlijk verbeteren.

Traditionele reclame werkt niet meer

Traditionele marketing gaat uit van het zenden van reclame boodschappen naar een zo groot mogelijk doelgroep, met de hoop dat  mensen daardoor een product of dienst willen kopen.  Vaak worden hiervoor dure marketingtactieken ingezet als cold calling, reclame in kranten, tijdschriften en radio en televisie.  Maar mensen vinden het niet fijn om gestoord te worden met reclameboodschappen, en zeker niet als ze op dat moment niet relevant zijn. Vandaar dat deze traditionele marketingtactiek, ook wel outbound marketing genoemd,  steeds minder effectief is. 

Online marketing

Vandaag de dag oriënteren potentiele kopers zich eerst online: ze gaan op internet op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Een inbound marketingstrategie helpt met het aantrekken van potentiële klanten die aantoonbare interesse hebben in jouw product of dienst. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten jou vinden op het internet, op het moment dat zij jou nodig hebben. Kennisdeling staat centraal: door de bezoekers van je website relevante informatie van hoge kwaliteit te bieden – die precies het antwoord geeft op het probleem waar ze naar zoeken – bouw je een betrouwbare en duurzame band op. Het uiteindelijke doel van een inbound marketingstrategie? Kwalitatieve leads genereren en thought leader, oftewel een autoriteit, worden in jouw vakgebied!

Inbound marketing 

 Wij zijn gespecialiseerd in inbound marketing. Hierbij maken wij slim gebruik van zoekmachine optimalisatie, social media en content marketing.  Deze strategie hebben wij toegepast voor om leads te genereren voor een consultant,  Medilease, Beautyspot.nl

Wij helpen bedrijven, ondernemers en professionals uit Den Bosch en omgeving met visie, daadkracht en creativiteit bij het bereiken van online resultaat. Wij helpen je met de opzet van resultaatgerichte strategieën en campagnes om jouw doelen te bereiken.  We brengen structuur aan in online marketing, we zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.   Bekijk onze aanpak

Wil je weten of inbound marketing ook werkt voor jouw bedrijf? Vul de quickscan in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.