Datagedreven website

Jouw website moet je zien als de thuisbasis voor jouw doelgroep, potentiële bezoekers en klanten. De website is het online-marketingkanaal waar je zelf de meeste controle over hebt. 

Om te kunnen achterhalen of je website goed of slecht presteert is het belangrijk om de doelen van je website helder te formuleren en deze meetbaar te maken. Bij datagedreven websites wordt er data verzameld over (potentiële) klanten en hun online  gedrag.

Wie zijn jouw (potentiële) klanten?

Met datagedreven marketing verzamel je via de website een reëel beeld van de drijfveren van jouw (potentiële) klanten en het gedrag dat zij online vertonen. Met dat inzicht verbeter en personaliseer je de klantreis om daarmee je doelgroep op de voor hen meest relevante manier te overtuigen van jouw product of dienst.

Hoe maken we websites datagedreven?

We kunnen bestaande websites datagedreven maken door er (gratis) tools aan toe te voegen die meten wat er op jouw website gebeurd. 

Wij gebruiken Google Analytics 4 ( GA4) om traffic, prestaties, en conversies te meten op een website. Met die informatie hebben we een goed beeld van hoe de website en campagnes presteren en welke kenmerken jouw doelgroep heeft. 

We kijken ook via welke social media bezoekers op jouw website komen (denk aan Facebook, Instagram en LinkedIn). We verzamelen data over deze bezoekers en zorgen ervoor dat we deze bezoekers opnieuw kunnen targeten in campagnes (remarketing). 

Als de techniek van de website sterk verouderd is raden we aan om een nieuwe website te bouwen. Wij bouwen datagedreven websites in WordPress met Elementor Pro omdat de mogelijkheden zo goed als grenzeloos zijn. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een datagedreven website helpt je om  zo snel en efficiënt mogelijk een sterke marktpositie op te bouwen. 

Ik ga graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden zodat ik op basis van jouw input een passend voorstel kan doen.

Vul nu onderstaande gegevens in , dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen is ze tijdens tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.