meer bezoekers website

Meer bezoekers naar je website

Eindelijk is je nieuwe website klaar. Soms durven bedrijven de website niet eens online te zetten omdat ze bang zijn dat ze overspoeld worden met klanten die ze niet kunnen helpen. De realiteit is helaas anders. Behalve de mensen die jouw bedrijf al kennen en de mensen uit je directe netwerk, zal niemand zomaar op je website komen. Je moet ervoor zorgen dat je online zichtbaar beter wordt voor je doelgroep. Tenzij je een enorm budget hebt om reclame te maken moet je website beetje, bij beetje groeien.

Een goede website is eerst zaaien en dan oogsten. Echter veel ondernemers zaaien te weinig, zaaien verkeerde zaden of op de verkeerde manier. Als je een goede online marketingstrategie uitzet zijn er genoeg kansen om meer bezoekers te krijgen op je website! Wij helpen je hier graag bij, vul de Quickscan in en we nemen snel contact met je op. 

Wat moet je doen om meer bezoekers naar je website te krijgen?

Wij willen je graag helpen. Dit zijn de stappen die we daarbij nemen.

1. Analyse van de website bezoekers
Met behulp van Google Analytics meten we hoe jouw website ervoor staat. Hoeveel bezoekers krijg je? Waar komen ze vandaan? Wat doen ze op jouw website?

2. Wat is jouw online strategie?
Wie is je doelgroep? Wat zijn de doelen van je website? Op welke manier kunnen we die doelen bereiken? Door bloggen, een social media campagne? Andere content op de website? Op basis van onze kennis en ervaring en jouw doelstellingen geven we je advies op welke manier je meer bezoekers kunt aantrekken.

Met name B2B bedrijven merken dat de traditionele marketing niet meer werkt. Wij werken met een moderne marketing techniek die inbound marketing wordt genoemd. Deze lange termijn strategie is meestal wel  succesvol. 

3. Uitvoering
Indien je dat wil zetten we de plannen om in realiteit en voeren de gewenste verbeteringen uit. 

4. Monitoring
We monitoren de online resultaten en bekijken of de verbeterpunten en strategie leiden tot betere resultaten.
We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen. Zo wordt je website stapje voor stapje beter.

Geinteresseerd? Wij helpen je hier graag bij, vul de Quickscan in en we nemen snel contact met je op.