Online marketing diensten Wat kan ik voor je doen?

Jouw positie in Google verbeteren

Vindbaarheid in Google

Werken aan een goede vindbaarheid in Google, zodat je website hoog in de zoekresultaten van Google komt als mensen zoeken naar producten of diensten zoals die van jou.

online marketing analyse

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek geeft je inzicht in kansrijke zoekwoorden die potentiele klanten in Google intypen om jouw bedrijf te vinden.

online marketing analyse

Google Ads campagne

Met een Google Ads campagne bereik je binnen no-time jouw potentiële klanten en vergroot je je naamsbekendheid

Jouw positie op social media verbeteren

online ambities

LinkedIn Bedrijfspagina actief inzetten

Zet jouw LinkedIn bedrijfspagina actief in om online bezoekers naar jouw website te halen én om potentiële klanten te bereiken,

online ambities

LinkedIn Adverteren

Ik heb al veel ervaring met het opzetten van kwalitatief goede LinkedIn campagnes voor meer naamsbekendheid en leads die genoeg opleveren om de kosten te doen vergeten.

social media voor bedrijven

Social media voor bedrijven

Laat mensen in contact komen met jouw bedrijf via social media. Jouw bedrijf wordt beter zichtbaar en je vergroot jouw naamsbekendheid

Jouw website verbeteren

Landingspagina's en leadgeneratie

Ik help je bij het opzetten en verbeteren van landingspagina’s om website bezoekers om te zetten in contactaanvragen of leads.

Resultaten monitoren

Met een beter inzicht in de doelgroep die je wil aanspreken en bereiken klantgegevens en het -gedrag kun je ook je marketingbudget beter besteden.

Website analyse

Hoe staat het met jouw website als het om bezoekers, techniek en inhoud gaat? Wat gaat er goed en wat kan er beter?.

Jouw marktpositie verbeteren

online marketing strategie meedenken

Marktpositie versterken

Als je aan de slag gaat met online marketing is het belangrijk om te starten vanuit je huidige marktpositie en eerst te checken of deze nog op orde is.

b2b marketing funnel

B2B marketing

Ik zorg ervoor dat je gezien wordt als dé specialist in jouw vakgebied. Zo krijg je een solide stroom aan relevante bezoekers en leads via je website

marketing strategie en implementatie

Propositie aanscherpen

Wat is jouw belofte aan jouw doelgroep, wat kun je voor ze betekenen?

Word ik jouw online marketing sidekick?

Ik weet hoe ik jouw potentiële klanten online kan bereiken en beïnvloeden. Ik ontzorg bedrijven op het gebied van online marketing, ik ben jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners, tekstschrijvers of SEO specialisten. Daarnaast verzamel of schrijf ik content en weet ik hoe ik jouw website beter vindbaar kan maken op internet en hoe ik jouw boodschap over moet brengen op social media zoals LinkedIn.

Online marketing diensten die resultaat opleveren
Het mooie aan online marketing is dat resultaten van gestelde marketingdoelstellingen snel duidelijk zichtbaar en continu meetbaar zijn. Jouw resultaten zijn een motivatie. Voor zowel jou, als voor mij. Ik ga voor een duurzame samenwerking waarin expertise en sparring centraal staan. Je kunt dus met een gerust hart bovenstaande online marketing diensten aan mij uitbesteden.

Freelance online marketeer

Heb je een tijdelijk project of tijdelijk versterking nodig op het gebied van online marketing? Huur mij dan in als freelance online marketeer.