Waar ik je mee kan helpen:

Vindbaarheid in Google

Werken aan een goede vindbaarheid in Google, zodat je website hoog in de zoekresultaten van Google komt als mensen zoeken naar producten of diensten zoals die van jou.

online ambities

LinkedIn Adverteren

Ik heb al veel ervaring met het opzetten van kwalitatief goede LinkedIn campagnes voor meer naamsbekendheid en leads die genoeg opleveren om de kosten te doen vergeten.

marketing strategie en implementatie

Google Ads campagne

Met een Google Ads campagne bereik je binnen no-time jouw potentiële klanten en vergroot je je naamsbekendheid

social media voor bedrijven

Social media voor bedrijven

Laat mensen in contact komen met jouw bedrijf via social media. Jouw bedrijf wordt beter zichtbaar en je vergroot jouw naamsbekendheid

Website analyse

Hoe staat het met jouw website als het om bezoekers, techniek en inhoud gaat? Wat gaat er goed en wat kan er beter?.

Landingspagina's en leadgeneratie

Ik help je bij het opzetten en verbeteren van landingspagina’s om website bezoekers om te zetten in contactaanvragen of leads.

B2B marketing

Ik zorg ervoor dat je gezien wordt als dé specialist in jouw vakgebied. Zo krijg je een solide stroom aan relevante bezoekers en leads via je website

online marketing strategie meedenken

Online strategie

Ik vertaal jouw online ambities naar een concreet plan zodat we gericht ergens naar toe werken. De totaal aanpak bevat alles wat je nodig hebt: van advies naar implementatie.

Word ik jouw online marketing sidekick?

Ik weet hoe ik jouw potentiële klanten online kan bereiken en beïnvloeden. Ik ontzorg bedrijven op het gebied van online marketing, ik ben jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners, tekstschrijvers of SEO specialisten. Daarnaast verzamel of schrijf ik content en weet ik hoe ik jouw website beter vindbaar kan maken op internet en hoe ik jouw boodschap over moet brengen op social media zoals LinkedIn.

Resultaat als motivatie
Het mooie aan online marketing is dat resultaten van gestelde marketingdoelstellingen snel duidelijk zichtbaar en continu meetbaar zijn. Jouw resultaten zijn een motivatie. Voor zowel jou, als voor mij. Ik ga voor een duurzame samenwerking waarin expertise en sparring centraal staan.

Ik adviseer je graag over de wijze waarop jij jouw online marketing doelstellingen kun bereiken en welke diensten je daarvoor kunt inzetten. Naast bovenstaande diensten kan ik je ook helpen met:

Freelance online marketeer

Heb je een tijdelijk project of tijdelijk versterking nodig op het gebied van online marketing? Huur mij dan in als freelance online marketeer.