Online adverteren

Doe je er alles aan om organisch goed vindbaar te zijn, maar wil je direct meer bezoekers naar je website of meer contactaanvragen/ leads? Met online adverteren bereik je binnen no-time jouw potentiële klanten.

De mogelijkheden van online adverteren zijn enorm. Ik ondersteun en adviseer bedrijven over het type online campagne of welke online kanalen het meest geschikt zijn om voor jouw bedrijf in te zetten. Ik vind een persoonlijke aanpak belangrijk, wat ik geloof dat je alleen met sterke betrokkenheid de beste resultaten kunt behalen. Natuurlijk houd ik daarbij rekening met jouw doelstellingen en budget.

Google Ads

Met Google Ads (het advertentieplatform van Google) kun je advertenties maken die doorverwijzen naar je website. Dit doe je de te adverteren op specifieke zoekwoorden die passen bij de producten en diensten die je aanbiedt en de potentiële klanten die je wil bereiken. Wanneer iemand zoekt op dat specifieke zoekwoord dan verschijnt jouw advertentie boven de organische resultaten. Zo kun je heel gericht geïnteresseerden in jouw bedrijf en diensten/producten bereiken. Als je Google Ads inzet dan krijg je een constante stroom aan bezoekers naar jouw website. Lijkt je dit een goed idee maar weet je niet hoe? Dat is geen probleem.

Samen lopen we de volgende stappen door om online adverteren op te zetten.
1. Doelstellingen en budget bepalen
2. Google Ads campagne uitwerken.
3. Opzetten en optimaliseren van je campagnes.
4. Rapportage en ondersteuning.

Andere online kanalen waarop je kunt adverteren

Wat levert online adverteren je op?
Met online adverteren heb je supersnel resultaat en dat levert je het volgende op:

  • Trek heel gericht bezoekers naar je website
  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Verhoog je omzet en genereer meer leads
  • Krijg meer inzicht in welke zoekwoorden verkeer naar je website opleveren of leads generen
  • Start al met een klein budget

Ik denk graag je mee over de manier waarop je online adverteren effectief voor jouw bedrijf ik kunt zetten.

Wil jij succesvol online adverteren?

Wil je direct meer bezoekers naar je website of meer contactaanvragen/ leads? Met online adverteren bereik je binnen no-time jouw potentiële klanten.