Online Adverteren

Wil je direct meer bezoekers naar je website of meer contactaanvragen/ leads? Met online adverteren bereik je binnen no-time jouw potentiële klanten.

Naast het adverteren op zoekmachines (Google, Bing) kun je
ook adverteren op verschillende social media platformen. Ieder platform trekt andere doelgroepen aan heeft eigen mogelijkheden om gericht
potentiële klanten te targeten.  Ook de vormgeving van advertenties verschilt per platform.  In het algemeen kun je zeggen dat jet het beste online kunt adverteren op de online marketing kanalen waar jouw doelgroep actief is. En je kunt met elk budget adverteren. Sterker nog, het is vaak goedkoper dan offline reclame maken.

Het grote voordeel is dat de resultaten van online adverteren heel goed meetbaar zijn. Daarom is het verstandig om bij elke campagne vooraf een duidelijk doel op te stellen. Zo kun je continu bijsturen en zien of je campagne succesvol is geweest.

Als je het goed inricht en het juiste platform gebruikt kun je per campagne/ advertenties statistieken bekijken waar je het aantal views, clicks en conversie kunt zien. Op basis van deze inzichten kun je je advertenties steeds verder optimaliseren en daardoor efficiënter maken. Oftewel, een beter resultaat voor hetzelfde geld.

Contentcreatie,  plaatsing en monitoring

Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen van de advertenties (tekst, beeld, video) en voeren de campagnes ook voor je uit. We meten de resultaten van campagnes en optimaliseren waar nodig of gewenst.

Wij helpen je bij

Online campagnes met resultaat

De afgelopen jaren hebben we  verschillende campagnes uitgevoerd waarbij de doelstelling van de opdrachtgever altijd centraal staat. Ook hebben we online adverteren ingezet als onderdeel van growth marketing.  Bekijk hier hoe we de doelstellingen van onze opdrachtgevers gerealiseerd hebben. 

Online adverteren inzetten voor jouw bedrijf?

Inge gaat graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden zodat ze op basis van jouw input een passend voorstel kan doen.

Vul nu onderstaande gegevens in, dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen is ze tijdens tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.