online marketing

Online marketing 

Je wil resultaat zien van je online marketing, dat begrijpen wij maar al te goed. Meer bezoekers op jouw website? Meer merkbekendheid of bekend staan als de specialist op jouw vakgebied? 

Van een traditionele marktbenadering naar vernieuwende online concepten

Wil je de overstap maken naar een slim online verdienmodel? Zoek je naar sterke product-marktcombinaties? Wil je het meeste rendement halen uit je online marketingbudget? Marktvizier verkent, denkt mee en pakt door. We nemen jouw team bij de hand en leiden je naar nieuwe kansen. Hoe we dat doen? Lees hier meer over onze marketingaanpak.  
 
We worden wel de brug tussen traditionele en toekomstgerichte marketingconcepten genoemd. En daar kunnen we ons bij Marktvizier helemaal in vinden. Marktvizier helpt wendbare organisaties aan sterke online marketingstrategieën en vernieuwende concepten. Kenmerkend voor onze organisatie is onze out-of-the-box mindset en pioniersgeest. Wij houden van onontgonnen terrein en zien het ontwikkelen van vernieuwende online concepten als uitdaging.
 

We laten je de resultaten van onze inspanningen zien

We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen. Wij gaan voor meetbare resultaten die je helpen om online je voorsprong te pakken. We zetten niet alleen de grote lijnen uit, maar we voeren de plannen ook uit als je dat wilt. 

Hieronder tref je een overzicht aan de van online marketing diensten die we voor je kunnen inzetten en uitvoeren. 

Online marketing diensten

Marktvizier biedt veel verschillende diensten online marketing aan om jouwonline zichtbaarheid te verbeteren, en jouw doelstellingen te bereiken. 

Online markt verkennenStrategie ontwikkelingOnline marketingResultaat en insights
marktanalyseonline marketing advieswebsite optimalisatieResultaten monitoren
zoekwoorden onderzoekB2B marketingsocial media campagne 
website analyseB2B leadgeneratieonline campagne 
 inbound marketingzoekmachine adverteren (SEA) 
 content marketingwebsite optimalisatie 
 positionering  
 conceptontwikkeling