fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Wat kunnen we voor je doen?

Online marketing strategie

Marktvizier is een online marketing bureau dat bedrijven, ondernemers en professionals uit Den Bosch en omgeving met visie, daadkracht en creativiteit helpt bij het bereiken van online resultaat. Wij helpen je met de opzet van resultaatgerichte strategieën en campagnes om jouw doelen te bereiken.  We brengen structuur aan in online marketing, we zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.  Hierbij maken we slim gebruik van content marketing, social mediacampagnes en SEO. We zijn gespecialiseerd in online strategie, B2B marketing en leadgeneratie.

Resultaat uit internetmarketing

Je wil resultaat zien van je internet marketing, dat begrijpen wij maar al te goed. Meer nieuwe klanten? Meer merkbekendheid en autoriteit op internet?  We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen. Wij gaan voor meetbare resultaten die je helpen om online je voorsprong te pakken. We zetten niet alleen de grote lijnen uit, maar we voeren de plannen ook uit als je dat wilt. We optimaliseren je website, analyseren de resultaten en sturen bij waar nodig.

Online marketing strategie en hands-on

Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt. We zetten de grote lijnen uit, we houden het overzicht en we verbinden marketingspecialisten met elkaar. Door kanalen, middelen en marketing uitingen goed op elkaar af te stemmen halen we betere resultaten. Marktvizier heeft niets van ‘horen zeggen’ maar weet (en meet) wat wel en niet voor jouw bedrijf werkt op internet. We werken graag samen met de (marketing)partners van onze klanten of we schakelen specialisten waar wij goede ervaringen mee hebben.

 

Merkactivatie

Uiteindelijk draait merkactivatie altijd om het daadwerkelijk tot leven brengen van een merk bij je doelgroep. Merken activeren, niet alleen in het hoofd, maar het liefst ook in de harten van mensen. Zodat ze voor je merk kiezen, bewust of onbewust, of zelfs van je merk gaan houden. Wij deden dit o.a. voor Beautyspot.nl en Porta-bote 

Inbound marketing

Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat jouw potentiële klanten je vinden op het internet, op het moment dat zij jou nodig hebben. Om dit te realiseren richt je je website zodanig in, dat je site een online informatie ‘knooppunt’ wordt voor jouw doelgroep in jouw markt. Deze strategie hebben wij toegepast voor Medilease, Beautyspot.nl en IngedeMunnik.nl  

  • Leadgeneratie voor consultants, IngedeMunnik.nl,

Conversieoptimalisatie

De meeste bedrijven zijn vooral bezig met het genereren van meer verkeer naar hun website, Maar vaak wordt er nauwelijks aan conversieoptimalisatie gedacht! Een conversie is een gewenste actie die bezoekers op jouw website / webshop doen. Dit kan zijn:
– Een offerteaanvraag
– Een (eerste) bestelling
– Een aanmelding op een programma
– Een inschrijving op een nieuwsbrief

Met diverse campagnes of programma’s realiseerden we meer conversies voor EetjeMooi.nl en Beautspot.nl.

Database marketing

Database marketing is het gebruik maken van gegevens uit een database voor marketing activiteiten. Door gebruik te maken van de database is het mogelijk om iedere klant een specifiek, individueel aanbod te doen op basis van diens wensen en behoeften.Wij hebben database marketing ingezet voor de eerste online parfumerie van Nederland en voor Beautyspot.nl.