Freelance online marketeer – datagedreven

Ik help ondernemers, business development managers en B2B bedrijven om snel en efficiënt een sterke marktpositie op te bouwen. De ene keer van scratch af aan, als er nog niets of weinig bekend is over potentiële klanten (conceptontwikkeling). De andere keer als er een nieuw product, dienst of technologie op de markt gebracht wordt.  Mijn werkwijze kenmerkt zich door datagedreven growth marketing.

Met datagedreven marketing verzamel je via de website een reëel beeld van de drijfveren van jouw (potentiële) klanten en het gedrag dat zij online vertonen. Met dat inzicht verbeter en personaliseer je de klantreis om daarmee je doelgroep op de voor hen meest relevante manier te overtuigen van jouw product of dienst.

Marketing budget efficient inzetten

Growth marketing is het toepassen van de Lean Startup-methode in marketing. Met deze marketingmethode gaat het er om zo snel en goedkoop mogelijk te ontdekken wat werkt en niet werkt en daarbij stuur je ook op data, en niet op onderbuikgevoel.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat het snel duidelijk wordt welke marketingmiddelen en -kanalen je succesvol in kunt zetten om de klanten aan te trekken die bij jouw bedrijf passen. Zo verover je snel en efficiënt een sterke marktpositie zodat je verder kunt groeien.

Ervaren strategisch marketeer en internetpionier.

Als strategisch marketeer startte ik in 2000 mijn eerste project op internet. Vele projecten volgden waardoor ik veel kennis en ervaring heb opgedaan met de marketing en exploitatie van websites. Sommige websites heb ik na de startup- en introductiefase verkocht aan derden.

Ik weet hoe je een online marketingstrategie opzet en een sterke propositie ontwikkelt. Ik heb hands-on ervaring met social media marketing, SEO & SEA, website optimalisatie en content creatie, Ik denk niet alleen met je mee, maar help je ook graag bij de uitvoering. 

Durf te kiezen voor een marktpositie die 100% klopt bij jouw bedrijf en jouw markt.  Leer op basis van data jouw (potentiële) klanten beter kennen. Zo trek je de snel en efficiënt de klanten aan die bij je passen. 

Bekijk hier de klantcases waar ik deze deze aanpak van succesvol heb toegepast, zodat zij verder konden groeien. 

Freelance online marketeer nodig? 

Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden zodat ik op basis van jouw input een passend voorstel kan doen. 

Vul nu onderstaande gegevens in, dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen ben ik tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.