Verbeter je vindbaarheid in Google met website optimalisatie

Je wil de klanten aantrekken die bij jouw bedrijf passen. De eerste stap hierin is ervoor zorgen dat je online vindbaar bent zodat er meer bezoekers naar je website komen

Met een website optimalisatie kun je er voor zorgen dat je beter vindbaar bent in Google.  Hiervoor hanteer ik een integrale aanpak, omdat veel aspecten met elkaar samenhangen.  De aanpak is op maat en dus per website verschillend.

Gebruikersvriendelijkheid

Zodra iemand op een website komt wil deze persoon direct zien er allemaal op de website gedaan kan worden.  Hij/ zij moet op de website snel de informatie vinden waar hij naar op zoek is. Hierbij is het vooral van belang dat de website op een heldere manier ingericht is. Dus optimaliseer je website niet alleen voor de zoekmachines, maar ook voor je bezoekers!

Conversie optimalisatie

Als mensen eenmaal op je website zijn wil je ook dat ze converteren. Je wil dat ze actie ondernemen zodat actie ondernemen zoals 

  • een informatie aanvraag
  • een contact aanvraag
  • inschrijving voor een nieuwsbrief
  • een download van een White paper
  • iets kopen

Je zou een conversie ook kunnen omschrijven als het behalen van het doel dat je voor een bepaalde pagina voor ogen hebt. Deze doelen kun je instellen zodat je weet in hoeverre je hierin slaagt.

Ik help je graag met website optimalisatie.

Hoe kunnen we de sterke punten van jouw producten en/of dienstverlening online vindbaar maken? Wat is jouw propositie? Waar liggen de kansen om je website te verbeteren? 

We bepalen samen welke zoekwoorden relevant en interessant zijn voor jouw potentiële klanten. Vervolgens maken we jouw website vindbaar op deze zoekwoorden. Ook kijken we naar kansen om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en / of het aantal conversies te verhogen. 

Jouw website beter vindbaar in Google?

Wat wil je bereiken met website optimalisatie? Wat kun je ermee bereiken? Vraag een gratis QuickScan aan en ontvang een vrijblijvend advies over de inzet van website optimalisatie voor jouw bedrijf.