Social media posts maken en verspreiden 

Wie graag wil dat berichten op social media de aandacht krijgen die ze verdienen kan niet ‘zomaar’ wat content ontwikkelen en vervolgens gaan posten op eigen social media kanalen.  De kwaliteit van de content moet goed zijn en relevant en waardevol voor je doelgroep. Maar hoe vertaal je dat in een korte, bondige en pakkende post?  Gebruik je een of meerdere afbeeldingen of toch liever een video? Gebruik je wel of geen hashtags? Welke hashtags? Op welke social media platforms ga je het plaatsen? Wat vandaag goed werkt op LinkedIn kan morgen weer anders zijn: de algoritmes van social media kanalen veranderen met de dag. 

Bekijk de statistieken

Als beheerder van een social media bedrijfsaccount heb je toegang tot de statistieken. Als je deze gegevens analyseert kun je belangrijke informatie verzamelen, zoals wie er contact met je zoekt, wanneer jouw volgers het meest betrokken zijn en welke soorten berichten het beste presteren. Deze inzichten kun je gebruiken om je social media strategie aan te passen en jouw berichten te optimaliseren.

Welke social media berichten werken voor jouw bedrijf het beste? 

We helpen je graag bij het ontwikkelen van jouw berichten (tekst, beeld, video).  We analyseren de statistieken van jouw berichten op social media om op basis van data vast te stellen wat voor jouw bedrijf wel werkt en wat niet. Zo ontwikkel je een eigen ‘gezicht’ op social media, ben je relevant voor je doelgroep en dat zorgt voor een betere relatie tussen jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij helpen je graag bij het bedenken, creëren en ontwerpen van content op je eigen social media kanalen zodat er zo veel mogelijk interactie ontstaat tussen jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Ik ga graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden zodat ik op basis van jouw input een passend voorstel kan doen.

Vul nu onderstaande gegevens in, dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen ben ik tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065. s