Snel bezoekers naar je website realiseren?

Als je een nieuw product, dienst of technologie introduceert, kun je met een Google Ads campagne snel bezoekers naar jouw website realiseren. Dit doe je door advertenties te tonen bij specifieke zoekwoordenWanneer iemand zoekt op dat specifieke zoekwoord dan verschijnt jouw advertentie bovenaan in de zoekresultaten van Google.

Google ads campagne

Het voordeel van Google Ads campagnes is dat je tussentijds zowel de begroting als de advertenties kunt aanpassen als blijkt dat deze toch net niet helemaal werken zoals jij gedacht of gehoopt had. 

Als Google Ads inzet dan krijg je een constante stroom aan bezoekers naar jouw website. Ook zetten we deze campagnes soms in om snel bezoek naar de website te realiseren bij de Growth Marketing aanpak. 

Samen doorlopen we de volgende stappen om jouw Google Ads campagne te realiseren.

 1. Doelstellingen en budget bepalen
2. Google Ads campagne uitwerken en tekst, beeld en /of video materiaal ontwikkelen.
3. Uitvoeren en optimaliseren van je campagnes.
4. Rapportage en ondersteuning.

Wil jij snel veel verkeer naar jouw website realiseren? 

Met een Google Ads campagne kun je heel gericht mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Ook met een klein marketingbudget is dat heel goed mogelijk. 

Inge gaat graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden zodat ze op basis van jouw input een passend voorstel kan doen.

Vul nu onderstaande gegevens in, dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen is ze tijdens tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.