Google Ads campagne inzetten

Wil jij je naamsbekendheid vergroten en jouw potentiële klanten vertellen wat je voor ze kunt betekenen waardoor je nieuwe klanten zult gaan aantrekken? Als je vandaag begint met advertenties op Google, dan zul je dezelfde dag nog zien dat je meer bezoekers op je website binnenhaalt Een Google Ads campagne is heel betaalbaar, op maat in te zetten en de resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar.

Google Ads wordt vaak ingezet om producten te verkopen terwijl Google Ads adverteren ook uitermate geschikt is voor het creëren van naamsbekendheid voor jouw bedrijf.
Veel bedrijven beschikken niet over de benodigde kennis, middelen of inzichten om het de Google Ads campagne uit te voeren. Of ze hebben er de tijd niet voor.

Als online marketing specialist beheer ik veel Google Ads campagnes voor bedrijven.
Ik zet mijn marktkennis en ervaring in om het maximale uit een campagne te halen waardoor mijn klanten websitebezoekers aantrekken die bij ze passen tegen een zo laag mogelijke prijs per klik. Als we je Google Ads account koppelen met je Google Analytics account kan ik jouw prestaties meten op zoekwoordniveau. Hierdoor zie ik na verloop van tijd welke zoekwoorden optimaal renderen. 

Google Ads uitbesteden

Voor iedere individuele klant ontwikkelen wij een Google Ads campagne op basis van het beschikbare  advertentiebudget en de doelstellingen die je met je campagne wil bereiken. 

Hoe gaat uitbesteden van een Google Ads Campagne in zijn werk?

Stap 1. Telefonisch overleg en inventarisatie

Een Google Ads campagne is maatwerk.  Tijdens een telefonisch overleg stel ik jou alle vragen die nodig zijn om tot een goede campagne te komen. En uiteraard is er voor jou ook alle ruimte om vragen aan mij te stellen. Op basis hiervan maak ik maak ik een voorstel voor je en als je het daar mee eens bent ga ik voor je aan de slag.

Stap 2: De Google ads campagne wordt uitgevoerd

Hiervoor heb ik toegang nodig in je Google Ads account, en als je dat nog hebt dan gaan we samen een Google Ads account aanmaken. Ik voer de campagne uit zoals afgesproken.  Na het verlenen van de opdracht duurt het gemiddeld duurt het 5-7 werkdagen voordat je campagne actief is en je de resultaten kunt gaan zien.

Stap 3. Bespreken van de Google Ads campagne

Na afloop bespreek ik de Google Ads campagne met je. Ik vertel je wat de bevindingen zijn en geef je inzicht in de resultaten. Op basis daarvan kunnen we de campagne verder opvolgen. Hierdoor ontdek je kansen die je (samen met mij) kunt gaan verzilveren.

 

Veel gestelde vragen Google Ads campagne

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over wat je kunt verwachten van Google Ads.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen die ik over Google Ads heb gekregen in combinatie met het laten beheren van je Google Ads campagnes. 

Wat is Google Ads?

Google Ads –is het online advertentieprogramma van Google waarmee bedrijven reclame kunnen maken via hun Google account. Binnen het Google-account kun je adverteren via verschillende kanalen en middelen. 

Wat kost Google Ads?

Aan de ene kant betaal je Google voor elke klik die jij ontvangt uit de zoekmachine, aan de andere kant betaal je mij voor het bouwen, beheren en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes. Hoeveel je gaat betalen hangt af van jouw wensen en eisen, jouw campagne en het mediabudget dat jij wilt inzetten.  Met een media budget van 2 Euro per dag kun je al gericht via Google Ads adverteren.  Het inrichten van de campagne, het targeten van de doelgroep en het invoeren van de zoekwoorden doe ik voor je. Eenmaal ingericht kun je de campagne laten doorlopen of tussentijds laten optimaliseren. 

Waarom zou ik Google Ads moeten uitbesteden?

Je moet niets.  Veel bedrijven zetten Google Ads in om te groeien in leads, omzet en klanten. Daarbij is de grootste vraag vaak: Ga je het zelf doen of ga je Google Ads uitbesteden? Bedenk dat je voor het bouwen en optimaliseren van Google Ads campagnes veel tijd en kennis nodig hebt.

Als online marketingspecialist heb ik aan een half woord genoeg om de campagne voor je te regelen zodat je een maximaal resultaat uit je Google Ads campagnes te halen. Dan kun jij je focussen op andere zaken. 

Ik wil graag jouw Google Ads campagnes beheren om samen te gaan voor het maximale resultaat. 

Google Ads campagne uitbesteden

Voor iedere individuele klant ontwikkelen wij een Google Ads campagne op basis van het beschikbare budget en de doelstellingen die je met je campagne wil bereiken.