fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Onze missie en visie

Onze missie en visie

De ontwikkelingen gaan hard. De veranderingen zijn ontstaan door de opkomst van internet. Mensen gebruiken het internet om hun problemen op de lossen. En daardoor is niets meer zoals het was. De wereld verandert van aanbod gestuurd (push) naar vraag gestuurd (pull).

Traditionele media en bedrijven gaan nog altijd uit van ingesleten consumptierituelen. De krant in de ochtend, om 8 uur voor de TV om het journaal te kijken en eens in de week ploft er een magazine op de mat. ‘Vroeger’ was succes in media vooral een kwestie van kwaliteit in combinatie met voldoende marketingbudget.

Maar consumenten en ondernemers veranderen. Ze besteden steeds meer tijd online. Daarmee veranderen de rollen die traditionele media hadden. Daardoor wordt het voor ondernemers steeds lastiger om hun doelgroep te bereiken

Wie nu niet bouwt aan het bereik en de betrokkenheid van zijn doelgroep, zal het straks moeilijk hebben om verdienmodellen te gelde te maken. En dan geldt het oude Darwinistische principe: ‘Het is niet de sterkste die wint, maar diegene die zich het snelste aanpast.’ Dat betekent dat je je continu moet aanpassen en op tijd moet inspringen op een veranderende wereld. Van bedreigingen juist kansen maken,

De concurrentiestrijd gaat nu niet meer om geld, maar om de aandacht van de consument. Veel ondernemers doen maar wat. Ze laten een website bouwen, ze posten af en toe wat op social media. Maar het overgrote deel van de websites is niet geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in Google, en vaak zit er ook geen marketingplan achter. Wij denken deze tactiek niet tot de beste resultaten zal leiden, dat je niet uit je website haalt wat er in zit. Wij zijn ervan overtuigd dat je planmatig en structureel aan je online propositie en identiteit moet bouwen. Juist nu. In de praktijk is dat voorbehouden aan ondernemers met een duidelijke visie die zich richten op een bepaalde inhoudelijke niche. Ondernemers die zich duidelijk onderscheiden van anderen en die propositie van offline naar online willen doorvertalen. Ondernemers die het aandurven bestaande patronen los te laten.

Onze missie

Hoe moet jij als ondernemer je positioneren op internet? Wat moet je wel en niet doen? Marktvizier helpt ondernemers bij het bereiken van hun doelstellingen op internet. Wij gaan voor meetbare resultaten we helpen je om online je voorsprong te pakken. Wij weten waarover we praten, we exploiteren zelf ook een aantal websites. Het is onze missie om het MKB-bedrijven uit den Bosch en omgeving met visie, daadkracht en creativiteit in digitale tijdperk verder te brengen.

Wij helpen je met de opzet van resultaatgerichte strategieën en campagnes om jouw doelen te bereiken. Pionieren, innoveren en proberen zijn daarin de belangrijkste ingrediënten. Maar ondertussen wel precies weten waar je mee bezig bent. We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen. Marktvizier heeft niets van ‘horen zeggen’ maar weet wat wel en niet voor jouw bedrijf werkt op internet. Dat doen we onder andere door gebruik te maken van content marketing, social media marketing, influencer marketing en e-mail marketing. Daarnaast maken we (betaalde) campagnes op Google Adwords, Facebook, Instagram, LinkedIn of Snapchat.
Contact

Als online marketing bureau in den Bosch serveren we graag een echte Bossche Bol van Jan de Groot bij een kennismakingsgesprek. Neem daarom nu contact met ons op.