Onze missie en visie: bouwen aan een online fundament

 We leven in turbulente tijden waarin veel van ondernemers wordt gevraagd.  Dagelijks worden we geconfronteerd met onzekerheid en veranderde omstandigheden waarop we snel en effectief moeten anticiperen.  Dit vraagt een andere manier van denken en handelen dan we gewend zijn.  Juist nu geldt het oude Darwinistische principe: ‘Het is niet de sterkste die wint, maar diegene die zich het snelste aanpast.’  Wie nu niet bouwt aan het bereik en de betrokkenheid van zijn doelgroep, zal het straks moeilijk hebben om verdienmodellen te gelde te maken. 
 

Een onderscheidende marktpositie als fundament van online succes

Het bijblijven op online kanalen is een must. Om online succes te hebben heb je meer nodig dan een goede vindbaarheid of een hoge positie in de zoekresultaten van Google.  Je moet weten waar jouw potentiële klanten online naar op zoek zijn en hoe ze zich online gedragen. En je moet weten wat jouw bedrijf anders of beter maakt dan de concurrentie.  Dat is het fundament en dan pas kun jij jouw doelgroep met jouw specifieke boodschap online bereiken.  Wij geloven dat een onderscheidende marktpositie het fundament is om ook online succesvol te zijn.   
 

Online marketing strategie en -implementatie

Met een out of the box mindset en een pioniersgeest vormen wij de brug tussen een traditionele marktbenadering en vernieuwende online concepten.  Daarom is online resultaat halen in onze visie het resultaat van co-creatie: online marketing en de business samen.  Wij helpen bedrijven met hun online marketingstrategie en -implementatie en fungeren daarnaast als jouw vraagbaak voor onderwerpen over online marketing.   Je mag erop rekenen dat we weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en je naamsbekendheid kunnen vergroten.  Samen zijn we in staat meer websitebezoekers, hogere conversies en meer leads te behalen. Met een sterker merk tot gevolg!
 

Online resultaat als motivatie

Het mooie aan online marketing is dat resultaten van gestelde online marketing doelen snel duidelijk zichtbaar en continu meetbaar zijn.  Jouw resultaten zijn een motivatie. Voor zowel jou, als voor ons.  Wij gaan voor een duurzame samenwerking waarin expertise en sparring centraal staan. 
 

Onze aanpak

Het is niet nodig om meteen te starten met grote online campagnes en megabudgetten.  Wij pakken het anders aan.  We helpen je om jouw online fundament te bouwen. We richten eerst het vizier op jouw markt, we bekijken je doelstellingen en je budgettaire ruimte.  Op basis daarvan maken we een pragmatisch plan op maat voor jouw bedrijf en dan gaan we de slag.  Zo bouwen we samen stap voor stap aan een prachtig resultaat.   Of dat nu meer zichtbaarheid wil, meer websitebezoekers wil of een hoger aantal leads wil genereren.  Van het begin tot eind helpen we je om meer rendement te halen uit je website en social media en leggen we alles aan je uit. Zo weet jij wat we doen en weten wij wat jij wilt. 
Realistische doelstellingen, zuivere communicatie en goed projectmanagement zijn bij ons de sleutel(s) tot succes! 
 

Hulp nodig bij online marketing? 

Marktvizier helpt bedrijven die willen bijdragen aan een gezonde leefstijl met hun online marketingstrategie en -implementatie, met als doel een onderscheidende (online) marktpositie te veroveren en maximaal rendement uit het marketingbudget te halen. 

Wij gaan voor meetbare resultaten we helpen je om online je voorsprong te pakken. Wij weten waarover we praten, sinds 2000 zijn we actief op internet en exploiteerden we zelf ook diverse websites. Het is onze missie om het MKB-bedrijven met visie, daadkracht en creativiteit in dit digitale tijdperk verder te brengen.

Kennismaken?

Als online marketing bureau in den Bosch serveren we graag een echte Bossche Bol van Jan de Groot bij een kennismakingsgesprek. Neem daarom nu contact met ons op. Vul de QuickScan in en we nemen snel contact met je op.