fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Koffie met een echte Bossche Bol?

We helpen je graag verder, laat hier je gegevens achter

Marktvizier

Wil je meer bezoekers op je website? Een hogere merkbekendheid? Meer klanten? Kortom: wil je uit internet halen wat er in zit?

Neem dan contact met ons op, dat vinden we leuk, we helpen je graag verder. Als je hiernaast je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Kan je vraag niet wachten? Dan mag je altijd even bellen. We zijn telefonisch bereikbaar op 0644440065. Is het weekend of na 17:00? Een mailtje sturen is dan handiger: mail ons op info@marktvizier.nl.

Bereikbaarheid Marktvizier Den Bosch

De Concordialaan ligt in stadswijk “Westerpark” op loopafstand van het Centraal Station. Marktvizier is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken.  Na aankomst op het Centraal Station in Den Bosch is het nog circa 10-12 minuten lopen.

Marktvizier is per auto ook goed te bereiken vanaf de A2 en de A59.  Kies op de A59 afslag 46, Engelen. Volg de Rietveldenweg en ga rechts bij de T-splitsing met de Oude Vlijmenseweg. Pak bij de rotonde de derde afslag, Simon Stevinweg. Je vindt de Concordialaan aan de linkerkant.

Om te kunnen parkeren in de Concordialaan heb je een bezoekerskaart nodig. Voor onze klanten bezoekers stellen wij deze uiteraard gratis ter beschikking.

Omgeving

Als je in de buurt wil ontbijten, lunchen of dineren dan zit je binnen een kwartiertje wandelen al in het gezellige en bourgondische centrum van Den Bosch met zijn ruime keuze aan winkels, terrassen, restaurants en cafés. bossche-bollen-marktvizier den boschNa een bezoek bij Marktvizier raden we je dan ook zeker aan om een paar Bossche Bollen te kopen van Jan de Groot aan de Stationsweg 24 in Den Bosch.

Maar voor een ontbijt of lunch kun je ook goed terecht in het Paleiskwartier waar je aan de Leeghwaterlaan (achter het centraal station, tegenover het Gerechtshof van ‘s-Hertogenbosch) een aantal goede horecavoorzieningen vindt. 

Wil je iets opsturen of ons kantoor in Den Bosch bezoeken?

Marktvizier Online Marketing
Concordialaan 67
5223 ZN  Den Bosch

06-44440065
info@marktvizier.nl

Kvk-nummer: 16062120
IBAN NL55 KNAB 0254 9547 82