Jij wil meer klanten, maar hoe? Daar ga ik je bij helpen

Vul onderstaand formulier in voor een gratis Quickscan. Aan de hand van data analyseer ik de huidige situatie van jouw bedrijf en weet ik wat jouw opties zijn om aan nieuwe klanten te komen. 

Vervolgens ga ik graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.  Vul nu onderstaande gegevens in , dan bel of mail ik je binnen 24 uur terug. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen ben ik tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065. 

Wil je resultaten zien uit je online marketing inspanningen?

Wil je je naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers naar je website realiseren, online beter vindbaar zijn en meer leads?  Of ben je misschien teleurgesteld in het resultaat dat je op dit moment uit je website en online media haalt? 

Als marketing sidekick met meer dan 20 jaar online marketing ervaring  ondersteun ik ondernemers zowel strategisch, creatief als hands on bij het online aantrekken van nieuwe klanten en het verbeteren van hun online marktpositie. 

Heb je behoefte aan een ervaren online marketing specialist (20+ jaar ervaring)  die praktische oplossingen biedt voor alle vraagstukken op het gebied van online marketing? Dan werk ik graag met je samen. 

Ik weet hoe ik jouw potentiële klanten online kan bereiken en beïnvloeden.   Daarnaast verzamel of schrijf ik content, weet ik hoe jouw website beter vindbaar kan maken op internet en hoe ik jouw boodschap over moet brengen op social media zoals LinkedIn.  Indien nodig ben ik ook jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners, tekstschrijvers of SEO specialisten.

Praktische oplossingen én resultaat uit online marketing 

marketing strategie en implementatieHeb je behoefte aan iemand die niet alleen met je meedenkt, maar samen met jou doorpakt? Door mij in te huren breng jij kennis en tijd in huis waardoor jij je kansen op online groei wel pakt.  Ik ben flexibel.  Vanaf enkele uren per week heb jij deze kennis in huis.  Ik ga graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.