Wil je resultaten zien uit je online marketing?

Als strategisch marketeer en internet pionier met meer dan 20 jaar online marketing ervaring  ondersteunt Inge de Munnik  ondernemers zowel strategisch, creatief als hands on bij het online aantrekken van nieuwe klanten en het verbeteren van hun online marktpositie. 

Heb je behoefte aan een ervaren online marketing specialist die praktische oplossingen biedt voor alle vraagstukken op het gebied van online marketing? Dan werkt Inge graag met je samen.  Indien nodig is Inge ook jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners of  tekstschrijvers.

 

Online de klanten aantrekken die bij jouw bedrijf passen?  

Inge de Munnik adviseert Mkb’ers, B2B bedrijven en ondernemers over de manier waarop ze via hun website de klanten kunnen aantrekken die bij hun bedrijf passen. De ene keer van scratch af aan, als er nog niets of weinig bekend is over potentiële klanten (conceptontwikkeling). De andere keer voor bestaande websites, die helaas niet de resultaten hebben opgeleverd die ervan verwacht  werden.

Inge is strategisch marketeer en heeft zowel B2B als B2C in allerlei rollen gewerkt.  Vanaf 2000 heeft ze als pionier op internet verschillende websites ontwikkeld en geëxploiteerd.  Ze heeft niets van ‘horen zeggen’, maar weet (en meet) hoe je van een traditionele marktbenadering succesvol online kunt gaan. Zowel strategisch als hands-on.

De rol van de website bij het aantrekken van klanten.

online klanten aantrekken die bij jou passenJouw website speelt een cruciale rol bij het aantrekken van nieuwe klanten. Een goede website geeft potentiële klanten vertrouwen, richting en motivatie.  Je website moet naadloos aansluiten bij wie je bent, bij waar je voor staat, bij je klanten, bij wat je voor je klanten op kan lossen. En als dat allemaal klopt dan wordt alles veel makkelijker:

Plan van aanpak

Inge geeft je inzichten over het gebruik van je huidige website en wat er nodig is om meer klanten aan te trekken.  Het gaat vaak om logische oplossingen, die passen bij wat er al is en passen bij jou als ondernemer. Je krijgt een specifiek en praktisch advies, gebaseerd op data en niet op onderbuik gevoel. Dat je vervolgens gericht en haalbaar kunt uitvoeren of laten uitvoeren.  Zo kom je in beweging en maak je stappen. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Inge gaat graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden. Vul nu onderstaande gegevens in , dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen is ze tijdens tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.