Wil je resultaten zien uit je online marketing inspanningen?

Ik werk graag samen met ondernemers.   Bij welke klant ik ook binnenkom; overal herken ik die gedrevenheid, passie en no-nonsense mentaliteit. Helaas kom ik in de praktijk ook veel ondernemers tegen die teleurgesteld zijn in het resultaat dat ze via hun website of social media behalen. 

Sommige ondernemers investeren in een dure website (een mooi visitekaartje), maar doen er vervolgens niets mee. Of de website levert niet op wat ze er van verwacht hadden. Andere ondernemers schakelen een duur extern online marketing bureau in  en zien nog te weinig resultaat.  Want je kunt wel hoog ranken in de zoekresultaten van Google op bepaalde zoekwoorden maar daar ben je er kennelijk ook nog niet.  

Daarom hebben sommige ondernemers van tijd tot tijd behoefte aan een ervaren sparringpartner die praktische oplossingen biedt voor alle vraagstukken op het gebied van online marketing.  Iemand die helpt met het zetten van een volgende stap als het om online marketing gaat. En dat is precies waar ik je bij kan helpen.
 

online marketing resultaat (3)

Praktische oplossingen voor vragen over online marketing 

Zoek je naar een allround marketeer die jou helpt bij het verbeteren van jouw vindbaarheid in Google, Google ads campagnes, website analyse, landingspagina’s voor leadgeneratie of social media marketing? 

Heb je behoefte aan iemand die niet alleen met je meedenkt, maar samen met jou doorpakt? Door mij in te huren breng jij kennis en tijd in huis waardoor jij je kansen op online groei wel pakt.  Ik ben flexibel.  Vanaf enkele uren per week heb jij deze kennis in huis.

Meedenken én doen.

marketing strategie en implementatieAls marketing sidekick ondersteun ik ambitieuze ondernemers met een ‘denken en doen’ marketing totaalaanpak bij het verbeteren van hun marktpositie en het aantrekken van nieuwe klanten. Ik denk niet alleen met je mee, maar ik voer het ook voor je uit zodat je meteen resultaat zult gaan zien.

Ik ga graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden.  Vul nu onderstaande gegevens in , dan bel of mail ik je binnen 24 uur terug. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen ben ik tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.