Online de klanten aantrekken die bij jouw bedrijf passen?  

Inge de Munnik adviseert bedrijven die willen groeien over de manier waarop ze zo snel en efficiënt mogelijk een sterke marktpositie kunnen opbouwen.  

Met een datagedreven marketingaanpak krijg je tegen relatief lage kosten een beter beeld van de drijfveren van jouw potentiële klanten en het gedrag dat zij online vertonen.  Deze inzichten zorgen ervoor dat het snel duidelijk wordt welke marketingmiddelen en -kanalen je succesvol in kunt zetten om de klanten aan te trekken die bij jouw bedrijf passen. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Inge gaat graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden. Vul nu onderstaande gegevens in , dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen is ze tijdens tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065. 

Wil je resultaten zien uit je online marketing?

Als strategisch marketeer en internet pionier met meer dan 20 jaar online marketing ervaring  ondersteunt Inge de Munnik  ondernemers zowel strategisch, creatief als hands on bij het verbeteren van hun marktpositie en het aantrekken van nieuwe klanten.  

Heb je behoefte aan een ervaren growth marketeer ie praktische oplossingen biedt voor alle vraagstukken op het gebied van online marketing? Dan werkt Inge graag met je samen.  Indien nodig is Inge ook jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners of  tekstschrijvers.