Met adverteren op Facebook en Instagram kun je snel bereik onder je doelgroep creëren. Bovendien kun je je campagnes precies afstemmen op de doelstellingen van jouw bedrijf.   Facebook weet heel veel van haar gebruikers en daardoor is het mogelijk om een doelgroep te selecteren op basis van duizenden targeting opties. Zo kun je niet alleen gebruik maken van geografische factoren demografische factoren, maar ook een selectie maken op basis van interesses en gebeurtenissen.  Met Meta Business Suite kun je je Facebook-, Instagram- en chatberichtentools op één plek beheren. Zo kun je tijd besparen, contact leggen met meer mensen en betere zakelijke resultaten behalen.

Voordelen van Facebook en Instagram adverteren

Met behulp van Facebook- en Instagrammarketing ga je via eigen social media het gesprek aan met je doelgroep. Als je snel je bereik wil vergroten kun je via Facebook en Instagram adverteren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Voordeel van Facebook en Instagram is dat je snel kunt testen of jouw advertentie aanslaat of niet.

Wil je weten of iets wel of niet werkt? Laat dan de data voor zich spreken. Reageert je doelgroep niet? Dan is je advertentie met één druk op de knop weer uitgezet zodat je geen budget verspilt. Slaat je advertentie aan? Dan is hij op dezelfde manier in een mum van tijd opgeschaald zodat hij wordt getoond aan een breder publiek.  Door de Facebook pixel juist in te stellen is van elke euro die je investeert in jouw facebookcampagnes het rendement te berekenen. 

Meten, weten en verbeteren

Wat ons betreft is het belangrijkste voordeel van adverteren via social media namelijk het meetbaar maken van de resultaten. Door te blijven testen wat het beste werkt, spotten we snel nieuwe marketingkansen. We ontwerpen verschillende advertenties en helpen je met het plaatsen van de content om te kijken welke campagne het beste aanslaat. Gaandeweg finetunen we de doelgroep door te checken welke personen binnen deze doelgroep het best reageren op de campagnes. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek over online adverteren

Inge gaat graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden zodat ze op basis van jouw input een passend voorstel kan doen.

Vul nu onderstaande gegevens in, dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen is ze tijdens tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.