Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een verzamelnaam voor alle activiteiten die je op je websitepagina’s uitvoert om beter vindbaar te worden.  We optimaliseren de website niet alleen op technisch vlak voor een optimale vindbaarheid, maar ook voor je bezoeker. Hij/ zij moet op de website snel de informatie vinden waar hij naar op zoek is.  Vaak beginnen we zoekmachine optimalisatie met een zoekwoorden onderzoek.

On page zoekmachine optimalisatie

Goede content wordt alleen door Google gevonden wanneer je website juist ingericht is en de content de juiste tags bevat die voor Google belangrijk zijn. Aspecten waar we naar kijken zijn:

  • metatags
  • navigatie en interne linkstructuur
  • linkbuilding

Met zoekmachine optimalisatie word je zichtbaar voor een grotere groep potentiële klanten.  Meer online zichtbaarheid levert je meer naamsbekendheid op. Daarnaast heb je een groter bereik onder potentiële klanten. Een hoge positie van in de zoekresultaten van Google levert je dan ook meer (gratis) bezoekers naar je website op.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Inge gaat graag persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek  over de mogelijkheden zodat ze op basis van jouw input een passend voorstel kan doen.

Vul nu onderstaande gegevens in, dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen is ze tijdens tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065