Online marketing uitbesteden

Wil je online je naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers naar je website, beter zichtbaar zijn en meer leads? Maar heb je onvoldoende tijd om iedere dag met online marketing bezig te zijn?  Dan is het een slimme keuze jouw online marketing (deels) uit te besteden.  Ik sta voor je klaar en regel het voor je.  

Maar hoe gaan we dat aanpakken? En wat gaat het kosten? En hoe weet je zeker dat ik degene ben die jou hier het beste mee kan helpen?

Om daar een antwoord op te geven wil ik eerst graag kennis met je maken en de huidige situatie analyseren. Op basis van mijn analyse doe ik je een voorstel op maat. Vraag een QuickScan aan, en ik neem snel contact met je op.

Hoe ga ik je helpen?

Om online meer klanten aan te trekken en jouw online marktpositie te versterken heb ik een 4 stappenplan ontwikkeld:

Stap 1: Verkennen huidige marktpositie

Geen plan zonder een heldere verkenning van waar je nu werkelijk staat. Dit is het vertrekpunt.  We beginnen met het bepalen van de markt waarin je actief bent en jouw huidige marktpositie daarin zodat we goed weten wat het speelveld is.  We kijken samen naar jouw doelgroep, de concurrentie en de verschillende mogelijke kanalen. Zo bepalen we waar de kansen liggen voor jouw online marketing strategie.

Stap 2: Meedenken, plan van aanpak bepalen

In het plan van aanpak bepalen we welke kanalen we het beste kunnen inzetten en hoe we deze gaan opstellen voor het beste resultaat.

Stap 3: Doorpakken.

We bespreken onze werkzaamheden en de resultaten in een maandelijkse update call, waar we ook kijken naar de komende periode.

Stap 4: Resultaat: meer bekendheid, meer leads, meer bezoekers.

Welke online marketing diensten kun je uitbesteden? 

Onder online marketing vallen heel veel diensten. Er is ook geen standaard manier om succes te behalen. Daarom kies ik altijd voor een marketing strategie op maat die past bij jouw potentiële klanten, jouw bedrijf en de oplossing die jij biedt.  Ik ben gespecialiseerd in B2B marketing en MKB marketing.
Ik kan jouw bedrijf helpen met de belangrijkste online marketing onderdelen zoals:

Google

Website 

Social media

Kosten online marketing uitbesteden 

Natuurlijk wil je weten wat het gaat kosten als je je online marketing gaat uitbesteden.  Het enige juiste antwoord op deze vraag is: dat ligt eraan.  Het is voor ieder bedrijf/ situatie anders.  Het begint dus met analyseren wat je nodig hebt om een goed resultaat te halen.  Ik geef je graag een prijs op maat als ik weet wat jouw wensen zijn. Ik kan je diverse opties voorleggen, afhankelijk van wat je wel en niet wil uitbesteden en wat je budget is.  Maar belangrijker dan is de kosten is het natuurlijk om te kijken naar de resultaten die onze gezamenlijke activiteiten gaan opleveren: meer bekendheid, meer bezoekers naar de website, meer leads.

Zoek je ondersteuning op het gebied van online marketing? Een echte sparringpartner die niet alleen met je meedenkt, maar ook nog eens met je doorpakt? Van marketing strategie naar implementatie en ook hands-on ondersteuning?

Als de intenties helder zijn en als de klik er is, dan investeer ik altijd in mijn opdrachtgevers. Je kunt met mij samenwerking op projectbasis en op inhuurbasis. 

Online marketing uitbesteden?

Zijn er marketingprojecten waar je zelf niet aan toe komt of de kennis niet voor hebt? Ik ben flexibel en ga graag voor je aan de slag. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.