Meer naamsbekendheid, een betere vindbaarheid op internet en meer leads

Je hebt onvoldoende kennis van online marketing, geen tijd, geen eigen marketing medewerker of of specialistische kennis? Je zoekt een online marketing specialist waarop je kunt vertrouwen en aan wie je je online marketing wil uitbesteden?

Als marketing sidekick ondersteun ik ambitieuze ondernemers met een ‘denken en doen’ marketing totaalaanpak bij het verbeteren van hun marktpositie. Ik inspireer je graag en help je om (online) de potentiële klanten aan te trekken die bij jouw bedrijf passen zodat je verder kunt groeien.

Mijn naam is Inge de Munnik, ik ben strategisch marketeer en online marketing specialist en heb ruim 20 jaar ervaring met marketing en exploitatie van websites. Met een out of the box mindset en een pioniersgeest vorm ik de brug tussen een traditionele marktbenadering en een online aanwezigheid die resultaat oplevert: meer naamsbekendheid, meer bezoekers naar je website, beter vindbaar op internet, meer contactaanvragen en / of leads.

Freelance online marketeer voor marketing strategie en implementatie

Om te kunnen groeien heb je meer nodig dan een goede vindbaarheid of een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Ik ben er van overtuigd dat een onderscheidende propositie het fundament is om zowel offline als online succesvol te zijn. Daarom is resultaat halen in mijn visie altijd het resultaat van een goede samenwerking: marketing en de business samen. 

Ik ben de marketeer die niet bij jou in dienst is, maar wel betrokken is en blijft bij jouw business. Als freelance online marketeer sta ik voor je klaar op een manier die bij jou past. Dat kan voor enkele uren, enkele dagen, enkele weken of enkele maanden. 

Freelance online marketeer nodig?

Zijn er marketingprojecten waar je zelf niet aan toe komt of de kennis niet voor hebt? Ik ben flexibel en ga graag voor je aan de slag. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Online marketing specialist

Ik weet hoe ik jouw doelgroep online kan bereiken en beïnvloeden. Ik ontzorg bedrijven op het gebied van online marketing, ik ben jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners, tekstschrijvers of SEO specialisten. Daarnaast verzamel of schrijf ik content, weet ik hoe jouw website beter vindbaar kan maken op internet en hoe ik jouw boodschap over moet brengen op social media zoals LinkedIn.

Mijn eerste website ging online in 2000, vele andere online concepten volgden. Kijk hier welke marketingprojecten ik in het verleden succesvol heb opgepakt.

Huur mij in als freelance online marketeer

Zoek je ondersteuning op het gebied van online marketing? Een echte sparringpartner die niet alleen met je meedenkt, maar ook nog eens met je doorpakt? Van marketing strategie naar implementatie en ook hands-on ondersteuning? Als de intenties helder zijn en als de klik er is, dan investeer ik altijd in mijn opdrachtgevers. Je kunt met mij samenwerking op projectbasis en op inhuurbasis.

Online marketing verandert dagelijks. Ik ben altijd up to date en kom als eerste met nieuwe online marketing tools, feiten en artikelen. Strategisch denken is mijn tweede natuur. Ik ben analytisch ingesteld, leg snel connecties en denk een stap verder dan de rest. Ik ben creatief en denk – hoe cliché –  in oplossingen in plaats van uitdagingen.

Voordelen:

  • Online marketing specialist en strategisch marketeer met ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van marketing en exploitatie van websites.
  • Structurele (meetbare) groei als graadmeter voor succes
  • Resultaatgerichte totaal aanpak: als online marketing sidekick onderneem ik graag met je mee.  Ik houd je een spiegel voor, stel kritische vragen en benoem pijnpunten. Samen gaan we op zoek naar creatieve en praktische oplossingen.
  • Bekijk hier de klanten die al profiteerden van mijn  kennis en ervaring.