+31644440065 info@marktvizier.nl

Jouw flexibele marketingafdeling

Laat ons je op weg helpen!

Freelance online marketeer nodig?

Weet je maar weinig van online marketing, heb je er geen tijd voor of geen zin in, maar wil je wel je resultaat online verbeteren? Of heb je tijdelijk iemand nodig om een specifiek project op te pakken? Ik ben de marketingafdeling die je zelf niet hebt of kom deze tijdelijk versterken. Bekijk hier mijn competenties als online marketeer

Herken je één of meerdere van de volgende punten?

 • Wil jij meer bezoekers op je website? Zijn je bezoekersaantallen te laag of dalen ze?
 • Doe je nu maar wat, en zou je het fijn vinden als iemand je helpt met het opzetten van je strategische online aanpak en de vindbaarheid van je website?
 • Wil je meer resultaat halen uit alles wat je online doet?
 • Vind je online marketing maar lastig en ben je liever bezig met je dagelijkse werkzaamheden dan met je website en social media?
 • Wil je social media inzetten voor je bedrijf, maar weet je niet welke platforms geschikt voor jouw bedrijf zijn of hoe je dit moet aanpakken?
 • Wil je een website laten bouwen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je je huidige website optimaliseren?
 • Staan je concurrenten hoger in Google dan jij?

Ik help ondernemers en bedrijven die graag willen sparren met iemand die kennis en ervaring op het gebied van online marketing heeft, Dat kan voor enkele uren, enkele dagen, enkele weken of enkele maanden. Wat jij wil!

Als freelance online marketeer sta ik voor je klaar op een manier die bij jou past. Ik help je graag bij het behalen van jouw doelstellingen dankzij een op maat gemaakte online marketing strategie, zowel strategisch als hands-on. Ik help je bij het vertalen van jouw unieke verhaal van jouw product, merk of organisatie naar een unieke online propositie. Door middel van een slimme combinatie van content marketing, social media marketing en SEO zorg ik ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt .

Goede redenen om mij in te huren als freelance online marketeer

Online marketing verandert dagelijks. Ik ben altijd up to date en kom als eerste met nieuwe online marketing tools, feiten en artikelen. Strategisch denken is mijn tweede natuur. Ik leg snel connecties en denk een stap verder dan de rest.  Ik ben analytisch ingesteld, ik kan filteren, prioriteiten stellen en schakel snel. Ik ben creatief en denk – hoe cliché –  in oplossingen in plaats van uitdagingen. Ik denk en handel altijd vanuit uit de doelstellingen.  Nog meer redenen?

 1. Passie voor online marketing: fulltime actief op internet sinds 1999.
 2. Ervaren in het exploiteren van websites. Ik weet hoe internet werkt. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit.
 3. Specialist in inbound marketing (contentmarketing, social media marketing en SEO) en leadgeneratie b2B
 4. Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
 5. Hands-on. Geen ingewikkelde theorien en ingewikkelde plannen. Gewoon doen.
 6. Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
 7. Ik vind het leuk om in een team te werken en samen resultaten te behalen.