freelance online marketeer

Freelance online marketeer nodig?

Je hebt onvoldoende kennis van online marketing, geen tijd, geen eigen marketing medewerker of of specialistische kennis? Je zoekt een online marketing specialist waarop je kunt vertrouwen?

Mijn naam is Inge de Munnik en als online marketing specialist en strategisch marketeer begeleid ik ondernemers bij het opbouwen van een sterke online positie.  Mijn eerste website ging online in 2000, vele andere online concepten volgden. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring ontwikkel ik samen met ondernemers een lean and mean online marketing strategie (maatwerk) zodat ze de klanten aantrekken die bij ze passen en verder kunnen groeien. Kijk hier welke marketingprojecten ik in het verleden succesvol heb opgepakt.

Ik vind het belangrijk om me goed te verdiepen in jouw markt, zodat ik weet wat er speelt.  Als het plan helder is ga ik aan de slag om het (mee te helpen) uitvoeren. Ik ben de marketeer die niet bij jou in dienst is, maar wel betrokken is en blijft bij jouw business.

Als freelance online marketeer sta ik voor je klaar op een manier die bij jou past. Dat kan voor enkele uren, enkele dagen, enkele weken of enkele maanden. 

Ik  help je graag bij het behalen van jouw (online)  marketing doelstellingen zowel strategisch als hands-on. Ik help je bij het vertalen van jouw unieke verhaal van jouw product, merk of organisatie naar een unieke online propositie. Door het slim inzetten van content marketing, social media marketing en website optimalisatie zorg ik ervoor dat bedrijven meer resultaat halen uit hun website en social media en verder kunnen groeien. Bekijk hier mijn LinkedInprofiel.

Online marketeer op projectbasis of op inhuurbasis

Samen werken aan de toekomst: zowel de opdrachtgever als ik zijn gebaat bij een duurzame relatie. Als de intenties helder zijn en als de klik er is, dan investeer ik altijd in mijn opdrachtgevers. Je kunt met mij samenwerking op projectbasis en op inhuurbasis. 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek ik graag de uitdaging of het project waarbij ik je kan helpen. We gaan uitvoerig in op jouw wensen, de trends en ontwikkelingen in de markt en nog veel meer. Op basis van deze input overleg ik je een plan van aanpak en een begroting. Zodra die is gefinetuned en akkoord bevonden, gaan we aan de slag. Tijdens de werkzaamheden lassen we altijd afstemming- en beoordelingsmomenten in. In die gevallen dat de invulling van een project moeilijk vooraf is te bepalen dan kan dat ook op basis van uurtarief en nacalculatie.

Huur mij in als freelance online marketeer

Online marketing verandert dagelijks. Ik ben altijd up to date en kom als eerste met nieuwe online marketing tools, feiten en artikelen. Strategisch denken is mijn tweede natuur. Ik ben analytisch ingesteld, ;leg snel connecties en denk een stap verder dan de rest. Ik ben creatief en denk – hoe cliché –  in oplossingen in plaats van uitdagingen.

Focus op dat waar je echt goed in bent en besteed online marketing aan mij uit:

  • Online marketing strateeg en specialist in inbound marketing (contentmarketing, social media marketing en SEO)
  • Gespecialiseerd in B2B marketing en lead generatie
  • Strategie en hands-on, kan bewezen resultaten laten zien in verschillende branches. Bekijk hier mijn klantcases
  • Vakkundig: docent marketing aan HBO en meer dan 20 jaar ervaring.

Meer weten? Neem contact met mij op, ons op, mail info@marktvizier.nl of bel 06-44440065