fbpx

Jouw flexibele marketingafdeling

Kies voor een ervaren vrouw in plaats van een snelle internetjongen!

Freelance online marketeer nodig?

Weet je maar weinig van online marketing, heb je er geen tijd voor of geen zin in, maar wil je wel je resultaat online verbeteren? Of heb je tijdelijk iemand nodig om een specifiek project op te pakken? Kies je voor een snelle internetjongen die je met termen om de oren gooit die je eigenlijk niet precies begrijpt? Of heb je meer vertrouwen in een ervaren vrouw die voor online resultaat gaat? En die resultaten uit het verleden ook kan aantonen?  

Als freelance online marketeer sta ik voor je klaar op een manier die bij jou past. Ik help je graag bij het behalen van jouw doelstellingen met een online marketing plan, zowel strategisch als hands-on. Ik help je bij het vertalen van jouw unieke verhaal van jouw product, merk of organisatie naar een unieke online propositie. Door middel van een slimme combinatie van content marketing, social media marketing en SEO zorg ik ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt .

Ik help ondernemers en bedrijven die graag willen sparren met iemand die kennis en ervaring op het gebied van online marketing heeft of die tijdelijk hun online marketing willen uitbesteden, Dat kan voor enkele uren, enkele dagen, enkele weken of enkele maanden. Ik beweeg me graag in no-nonsense omgevingen en bedrijven. Ik ben de marketingafdeling die je zelf niet hebt of kom deze tijdelijk versterken. Bekijk hier mijn LinkedInprofiel.

Goede redenen om mij in te huren als freelance online marketeer

Online marketing verandert dagelijks. Ik ben altijd up to date en kom als eerste met nieuwe online marketing tools, feiten en artikelen. Strategisch denken is mijn tweede natuur. Ik leg snel connecties en denk een stap verder dan de rest.  Ik ben analytisch ingesteld, ik kan filteren, prioriteiten stellen en schakel snel. Ik ben creatief en denk – hoe cliché –  in oplossingen in plaats van uitdagingen. Ik denk en handel altijd vanuit uit de doelstellingen.  Nog meer redenen?

Fulltime actief op internet sinds 1999.

Ervaren in het exploiteren van websites. Ik weet hoe internet werkt. Ondernemer met visie, daadkracht en creativiteit.
Specialist in inbound marketing (contentmarketing, social media marketing en SEO) en marketing  B2B en leadgeneratie
Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM.
Hands-on. Geen ingewikkelde theorien en ingewikkelde plannen. Gewoon doen.
Kennis overdragen: ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen
Ik vind het leuk om in een team te werken en samen resultaten te behalen.