fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Jouw flexibele marketingafdeling

Kies voor een ervaren vrouw in plaats van een snelle internetjongen!

Freelance online marketeer nodig?

Je hebt onvoldoende kennis van alle marketingmogelijkheden, geen tijd, geen marketingmedewerker of onvoldoende capaciteit / specialistische kennis en zoekt naar een specialist waarop je kunt vertrouwen? Of heb je tijdelijk iemand nodig om een specifiek marketingproject op te pakken? Kies je voor een snelle internetjongen die je met termen om de oren gooit die je eigenlijk niet precies begrijpt? Of heb je meer vertrouwen in een creatieve ervaren vrouw die voor online resultaat gaat? En die de resultaten van online concepten en campagnes ook kan aantonen?  

Als freelance online marketeer sta ik voor je klaar op een manier die bij jou past. Dat kan voor enkele uren, enkele dagen, enkele weken of enkele maanden. Ik ben de marketingafdeling die je zelf niet hebt of kom deze tijdelijk versterken. 

Ik  help je graag bij het behalen van jouw doelstellingen met een online marketing plan, zowel strategisch als hands-on. Ik help je bij het vertalen van jouw unieke verhaal van jouw product, merk of organisatie naar een unieke online propositie. Door het slim inzetten van content marketing, social media marketing en zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat bedrijven meer resultaat halen uit hun website en social media en verder kunnen groeien. Bekijk hier mijn LinkedInprofiel.

Online marketeer op projectbasis of op inhuurbasis

Samen werken aan de toekomst: zowel de opdrachtgever als wij zijn gebaat bij een duurzame relatie. Als de intenties helder zijn en als er in klik is dan investeren we altijd extra in onze opdrachtgevers. Samenwerken met Marktvizier kan op projectbasis en op inhuurbasis. 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we graag waar het probleem waarbij we je  kunnen helpen. We gaan uitvoerig in op jouw wensen, de trends en ontwikkelingen in de markt en nog veel meer. Op basis van deze input overleggen we een plan van aanpak en een begroting. Zodra die is gefinetuned en akkoord bevonden, gaan we aan de slag. Tijdens de werkzaamheden lassen we altijd afstemming- en beoordelingsmomenten in. In die gevallen dat de invulling van een project moeilijk vooraf is te bepalen dan kan dat ook op basis van uurtarief en nacalculatie.

Huur mij in als freelance online marketeer

Online marketing verandert dagelijks. Ik ben altijd up to date en kom als eerste met nieuwe online marketing tools, feiten en artikelen. Strategisch denken is mijn tweede natuur. Ik ben analytisch ingesteld, ;leg snel connecties en denk een stap verder dan de rest. Ik ben creatief en denk – hoe cliché –  in oplossingen in plaats van uitdagingen.

Focus op dat waar je echt goed in bent en besteed online marketing aan mij uit:

  • Fulltime actief op internet sinds 1999.
  • Online marketing strateeg en specialist in inbound marketing (contentmarketing, social media marketing en SEO)
  • Gespecialiseerd in B2B marketing en leadgeneratie
  • Hands-on. Geen ingewikkelde theorien en ingewikkelde plannen. Gewoon doen.
  • Vakkundig: Nima C, docent marketing aan HBO en SRM en meer dan 20 jaar ervaring.

Meer weten? Neem contact met ons op, mail info@marktvizier.nl of bel 06-44440065