Hoe gaan we jouw online marketingdoelstellingen realiseren?

Zoek je naar een allround marketeer die jou helpt bij het verbeteren van jouw vindbaarheid in Google, Google ads campagnes, website analyse, landingspagina's voor leadgeneratie of social media marketing? Als marketing sidekick ondersteun ik ambitieuze MKB ondernemers met een 'denken en doen' marketing totaalaanpak bij het verbeteren van hun marktpositie en het aantrekken van nieuwe klanten. Ik denk niet alleen met je mee, maar ik voer het ook voor je uit zodat je meteen resultaat zult gaan zien.

Een hogere naamsbekendheid en beter vindbaar op internet.

Hoe kom je met potentiële klanten in contact?  Hoe kun je als ondernemer jouw bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar en bereikbaar zijn voor zowel bestaande en nieuwe klanten?  Ik krijg van MKB ondernemers vaak de vraag of ik de naamsbekendheid kan vergroten en of dat ik producten, diensten of bedrijven beter zichtbaar en vindbaar kan maken op internet.

Meer resultaat uit website en social media

Veel MBK bedrijven vinden dat ze zelf onvoldoende kennis en ervaring in huis hebben om meer resultaat te halen uit de website en social media. Daarnaast moeten ze er ook nog maar eens de tijd voor zien te vinden. Het gevolg hiervan is dat er helemaal niets meer gebeurt en daardoor lopen deze ondernemers klanten mis.

Mijn aanpak is praktijk-, resultaat- en klantgericht én op maat gemaakt.  Met een out of the box mindset en een pioniersgeest sla ik de brug brug tussen een traditionele marktbenadering en een online aanwezigheid die resultaat oplevert: meer naamsbekendheid, beter vindbaar op internet, meer contactaanvragen en / of leads.

Wil je online groeien maar kun of wil je  zelf geen marketingspecialist in dienst nemen?

Ik weet hoe ik jouw doelgroep online kan bereiken en beïnvloeden. Ik ontzorg MKB ondernemers op het gebied van online marketing, ik ben jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners, tekstschrijvers of SEO specialisten. Daarnaast verzamel of schrijf ik content, weet ik hoe jouw website beter vindbaar kan maken op internet en hoe ik jouw boodschap over moet brengen op social media zoals LinkedIn.

Voordelen:

  • Online marketing specialist en strategisch marketeer met ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van marketing en exploitatie van websites.
  • Structurele (meetbare) groei als graadmeter voor succes
  • Resultaatgerichte totaal aanpak: als online marketing sidekick onderneem ik graag met je mee.  Ik houd je een spiegel voor, stel kritische vragen en benoem pijnpunten. Samen gaan we op zoek naar creatieve en praktische oplossingen.
  • Bekijk hier de klanten die al profiteerden van mijn  kennis en ervaring. 

Hoe we samen online resultaat behalen

We maken met elkaar een heldere profielschets van jouw doelgroep en filteren de punten eruit die belangrijk zijn voor jouw potentiële klanten. Met dit beeld gaan we aan de slag.

We voeren een website analyse uit en we kijken in welke mate deze nog goed functioneert (qua techniek, zoekwoorden en propositie). Op basis hiervan lever ik een plan van aanpak op.

Kom op tijd in beeld bij potentiële klanten 

In welke branche je ook actief bent,  de laatste jaren zie ik dat potentiële klanten zich eerst oriënteren op internet als zij op zoek zijn naar een oplossing voor een specifiek probleem.  Wie voorop wil lopen moet dus niet alleen in beeld komen als er daadwerkelijk gekocht wordt, maar juist ook in die belangrijke oriëntatiefase online zichtbaar zijn.  Hier komt mijn specialisme, online marketing, om de hoek kijken.

Weet waar jouw potentiële klant naar op zoek is

Om ook in die oriënterende fase op internet zichtbaar te zijn is het belangrijk dat jij je weet voor welk probleem jouw potentiële klanten een oplossing zoeken. Pas als jij jouw doelgroep goed begrijpt en weet hoe je kunt aansluiten zijn/ haar probleem kun je zichtbaarheid en vindbaarheid online gaan versterken.

Ik kan je daarbij helpen. Ik weet hoe ik jouw potentiële klanten online kan bereiken en hoe ik de website kan optimaliseren  om meer bezoekers aan te trekken.

Ik maak een plan waarbij de sterke punten van jouw bedrijf naar voren komen die interessant zijn voor jouw doelgroep. Daarbij spelen we in op het zoekgedrag van jouw potentiële klanten op internet en dat leidt tot meer bezoekers op jouw website. Daarna verleiden we ze met tools om contact op te nemen of iets te kopen.

Tevreden klanten

Met mijn aanpak heb ik al veel ondernemers geholpen aan betere resultaten. Ik vind het fijn dat mijn klanten enthousiast zijn over de manier hoe we dit aanpakken. Meestal blijf ik ze langdurig begeleiden in deze trajecten omdat deze benadering zichzelf uiteindelijk terugverdiend.

Haal nu online marketing kennis in huis

Als marketing sidekick ondersteun ik ambitieuze MKB ondernemers met een 'denken en doen' marketing totaalaanpak bij het verbeteren van hun marktpositie en het aantrekken van nieuwe klanten. Ik denk niet alleen met je mee, maar ik voer het ook voor je uit zodat je meteen resultaat zult gaan zien.