Een hogere naamsbekendheid en beter vindbaar op internet.

Hoe kom je met potentiële klanten in contact?  Hoe kun je als bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar en bereikbaar zijn voor zowel bestaande en nieuwe klanten?   Wij krijgen van bedrijven en ondernemers vaak de vraag of wij de naamsbekendheid kunnen vergroten en of we producten, diensten of bedrijven beter zichtbaar en vindbaar kunnen maken op internet.

Kom op tijd in beeld bij potentiële klanten 

In welke branche je ook actief bent,  de laatste jaren zien we dat potentiële klanten zich eerst oriënteren op internet als zij op zoek zijn naar een oplossing voor een specifiek probleem.  Wie voorop wil lopen moet dus niet alleen in beeld komen als er daadwerkelijk gekocht wordt, maar juist ook in die belangrijke oriëntatiefase online zichtbaar zijn.  Hier komt ons specialisme, online marketing, om de hoek kijken.

Weet waar jouw potentiële klant naar op zoek is

Om ook in die oriënterende fase op internet zichtbaar te zijn is het belangrijk dat jij je weet voor welk probleem jouw potentiële klanten een oplossing zoeken. Pas als jij jouw doelgroep goed begrijpt en weet hoe je kunt aansluiten zijn/ haar probleem kun je zichtbaarheid en vindbaarheid online gaan versterken.

Wij kunnen je daarbij helpen. We weten hoe we jouw potentiële klanten online kunnen bereiken en hoe we de website kunnen optimaliseren  om meer bezoekers aan te trekken.

Onze marketing totaal aanpak

Veel ondernemers vinden dat ze zelf onvoldoende kennis en ervaring van een goede website en social media hebben om hier verbetering in aan te brengen. Daarnaast moeten ze er ook nog maar eens de tijd voor zien te vinden. Het gevolg hiervan is dat er helemaal niets meer gebeurt en daardoor lopen deze bedrijven klanten mis.

Onze aanpak is zeer praktijk-, resultaat- en klantgericht én op maat gemaakt.  Met een out of the box mindset en een pioniersgeest vormen wij de brug tussen een traditionele marktbenadering en een online aanwezigheid die resultaat oplevert: meer naamsbekendheid, beter vindbaar op internet, meer contactaanvragen en / of leads.

Hoe we online resultaat behalen

We maken met elkaar een heldere profielschets van jouw doelgroep en filteren de punten eruit die belangrijk zijn voor jouw potentiële klanten. Met dit beeld gaan we aan de slag.

We voeren een website analyse uit en we kijken in welke mate deze nog goed functioneert (qua techniek, zoekwoorden en propositie). Op basis hiervan leveren we een plan van aanpak op

We maken een plan waarbij de sterke punten van jouw bedrijf naar voren komen die interessant zijn voor jouw doelgroep. We spelen in op het zoekgedrag van jouw potentiële klanten op internet en dat leidt tot meer bezoekers op jouw website. Daarna verleiden we ze met tools om contact op te nemen of iets te kopen.

Tevreden klanten

Met onze aanpak hebben wij al veel relaties geholpen aan meer klanten en een hogere omzet. We vinden het fijn dat onze klanten enthousiast zijn over de manier hoe we dit aanpakken. Meestal blijven we ze langdurig begeleiden in deze trajecten omdat deze benadering zichzelf uiteindelijk terugverdiend.

Wil je online groeien maar kun of wil je  zelf geen marketingspecialist in dienst nemen?

Zoek je ondersteuning op het gebied van online marketing? Een echte sparringpartner die niet alleen met je meedenkt, maar ook nog eens met je doorpakt? Van marketing strategie naar implementatie en ook hands-on ondersteuning.   

Ik weet hoe ik jouw doelgroep online kan bereiken en beïnvloeden. Ik ontzorg bedrijven op het gebied van online marketing, ik ben jouw spin in het web richting andere marketingspecialisten als vormgevers, webdesigners, tekstschrijvers of SEO specialisten. Daarnaast verzamel of schrijf ik content, weet ik hoe jouw website beter vindbaar kan maken op internet en hoe ik jouw boodschap over moet brengen op social media zoals LinkedIn.

Voordelen:

  • Online marketing specialist en strategisch marketeer met ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van marketing en exploitatie van websites.
  • Structurele (meetbare) groei als graadmeter voor succes
  • Resultaatgerichte totaal aanpak: als online marketing sidekick onderneem ik graag met je mee.  Ik houd je een spiegel voor, stel kritische vragen en benoem pijnpunten. Samen gaan we op zoek naar creatieve en praktische oplossingen.
  • Bekijk hier de klanten die al profiteerden van mijn  kennis en ervaring. 

Kan ik je helpen met jouw online marketing?

Op basis van een eerste kennismaking geef ik je inzicht in de mogelijk te behalen resultaten en de ondersteuning die ik daarbij zou kunnen geven. Vraag een QuickScan aan en ontvang een vrijblijvend advies over de inzet van (online) marketing voor jouw bedrijf.