Naamsbekendheid vergroten

Hoe kun je ook online je naamsbekendheid vergroten?  Als jouw potentiële klanten jouw naam al kennen dan geeft dat een voorsprong ten opzichte van onbekende concurrenten. Door middel van een goede online marketing strategie kun je ervoor zorgen dat jouw product of dienst bekend en onthouden wordt door jouw doelgroep. Je kunt je naamsbekendheid vergroten met behulp van een social media campagne of door online zichtbaar te worden in de zoekresultaten van Google (SEO).

Naamsbekendheid vergroten met social media campagnes

Bijna ieder bedrijf of merk heeft zijn eigen social media-accounts. En als je met je product of dienst wil opvallen dan ben je niet de enige. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf via social media naamsbekendheid opbouwt. Bekijk onze cases over het boosten van de verkoop voor vouwboten of  het promoten van een B2B evenement.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om via social media je merkbekendheid te vergroten. Vraag vrijblijvend een quickscan aan.

Naamsbekendheid vergroten via zoekmachinemarketing (SEO)

Kruip eens in de gedachten van een potentiële klant die op zoek is naar de oplossing voor een bepaald probleem of op zoek is naar een specifiek product of dienst. Eerst gaat men even googelen. Als jouw naam vaak voorkomt in de Google zoekresultaten dan zal de potentiële klant jou constant tegenkomen tijdens de Google zoektocht. Hoe vaker jouw bedrijf, product of dienst naar boven komt in de zoekresultaten, des te meer betrouwbaarheid je uitstraalt en des te sneller je in de gedachten van de potentiële klant blijft hangen.

Wij zorgen ervoor dat jouw naamsbekendheid wordt vergroot doordat jouw naam vaker wordt vertoond in de zoekresultaten van Google als er gezocht wordt op de voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden.

  1. De basis is een goede website. Een website die professioneel is gemaakt, is technisch zodanig opgebouwd dat Google deze goed kan lezen en indexeren. De website is goed gestructureerd en eenvoudig te navigeren voor optimaal gebruiksgemak. Tevens is de uitstraling van belang (huisstijl en merkbeleving)
  2.  Jouw website dient natuurlijk goed gevonden te worden. Door relevante zoekwoorden op de juiste wijze in jouw website te verwerken, zullen zoekmachines jou hoger waarderen op deze termen. Googelende mensen zullen jouw merk vaker tegenkomen en dat zal jouw naamsbekendheid vergroten.

Naamsbekendheid vergroten door adverteren met Google.

Je kunt op de voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden adverteren in Google. Zo betaal je om bovenaan in Google te staan.

Wil jij online je naamsbekendheid vergroten?

We weten hoe we jouw bedrijf, producten of diensten bekend kunnen maken bij jouw (potentiële) klanten. We gaan graag met je in gesprek over de manier waarop dat voor jouw bedrijf het beste aangepakt kan worden. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

.