Propositie marketing met resultaat

Meer naamsbekendheid, beter vindbaar op internet, meer bezoekers naar je website en meer contactaanvragen of leads?  Ik vertaal marktkansen en klantbehoeften naar onderscheidende proposities en help ambitieuze bedrijven met een ‘denken en doen’ marketing totaalaanpak bij het verbeteren van hun marktpositie zodat ze de klanten aantrekken die bij ze passen zodat ze verder kunnen groeien.

Ik heb diverse innovatieve online B2C en B2B online concepten / websites opgezet. Van idee tot realisatie en de verdere ontwikkeling en exploitatie. In 2000 introduceerden ik eerste online parfumerie van Nederland met een persoonlijk geuradvies. In 2011 ontwikkelde ik het mutichannel marketing concept Eet je Mooi.nl en een award winnende webwinkel voor vrouwen.

Sommige websites zijn na de startup- en introductiefase verkocht aan derden. Zo koppelden we in 2013 een online redactioneel vakmagazine (een online concept van Marktvizier) aan de fysieke en online beurzen van Jaarbeurs om een B2B laeadgenaratie platform in de markt te zetten.  

Daarnaast is Marktvizier is verantwoordelijk voor de exploitatie, online marketing strategie en online campagnes van een aantal eigen websites. Deze gebruiken we om nieuwe ontwikkelingen in online marketing of nieuwe online tools te testen. Onze opdrachtgevers profiteren van de kennis en ervaring die wij hierbij opgedaan hebben.

Een goede propositie is de basis van online marketing

Marktvizier is internetadapt sinds 1999. Ik heb niks ‘van horen zeggen’. Ik heb al veel veranderingen meegemaakt, trends zien komen en gaan.  

Om te kunnen groeien heb je meer nodig dan een goede vindbaarheid of een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Ik ben er van overtuigd dat een onderscheidende marktpositie het fundament is om zowel offline als online succesvol te zijn. Daarom is resultaat halen in mijn visie altijd het resultaat van een goede samenwerking: marketing en de business samen. Ik werk graag samen met sales omdat zij veel kennis van de markt hebben en we elkaar kunnen versterken.

 Bekijk hier de concepten, websites en campagnes waar ik met veel plezier een positieve bijdrage aan heb geleverd.