fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Je investeert in online marketing, maar levert het jou te weinig op?

Online marketing bureau Den Bosch

We zien in de praktijk dat veel bedrijven een mooie website maken, af en toe wat posten op social media en het daar dan bij laten. Je investeert dus wel in online activiteiten, maar je ziet geen resultaat.  Je bent nog niet tevreden, je ziet nog niet wat het oplevert.
We kunnen ons dat ook voorstellen, want soms zie je door alle ontwikkelingen in zoekmachine optimalisatie, social media en andere hypes in online marketing het online bos niet meer. Je hebt geen zin in nog meer blablabla, maar je hebt gewoon behoefte aan een online marketing die wel werkt.  

Wat we voor je kunnen doen

Marktvizier is een online marketing bureau in Den Bosch dat bedrijven, ondernemers en professionals met visie, daadkracht en creativiteit helpt bij het bereiken van online resultaat.  Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt. We zetten de grote lijnen uit en houden het overzicht. Door kanalen, middelen en marketing uitingen goed op elkaar af te stemmen halen we betere resultaten. Marktvizier heeft niets van ‘horen zeggen’ maar weet (en meet) wat wel en niet voor jouw bedrijf werkt op internet.  We zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.  We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, B2B marketing en leadgeneratie.

Wat zijn jouw online doelstellingen?

Wat zijn jouw online doelstellingen? Meer nieuwe klanten? Meer bezoekers naar je website? Meer merkbekendheid en autoriteit op internet?  We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen. Wij gaan voor meetbare resultaten die je helpen om online je voorsprong te pakken. Of je nu je online marketing wil uitbesteden of zelf wil doen :we zetten de grote lijnen uit, maar we voeren de plannen ook uit als je dat wilt. 

We optimaliseren jouw propostie, analyseren de resultaten en sturen bij waar nodig.  We gebruiken hiervoor de modernste marketingmethoden waarbij we slim gebruik maken van content marketing, social media en SEO. 

Samenwerken: online marketingstrategie en hands-on

Ieder mens is anders. Bedrijven en organisaties verschillen net zo van elkaar. Daarom leven we ons altijd in in jou, in jouw product en in jouw markt. Of het nu om B2B marketing gaat of om consumenten: we willen weten hoe jouw klanten zich online oriënteren, welke zoekwoorden ze gebruiken, wat hun do’s en don ’ts zijn. We willen weten waarmee jij je onderscheidt en waar je goed in bent.

Alle online concepten en campagnes van Marktvizier zijn een samensmelting van de expertise van de klant en de online kennis en ervaring van Marktvizier.  We willen het samen doen en samen leren wij veel door meten, weten of verbeteren. 

Resultaten waar we trots op zijn

We helpen je met visie, daadkracht en creativiteit om jouw online positie te bereiken. We werken graag samen met de (marketing)partners van onze klanten of we schakelen specialisten waar wij goede ervaringen mee hebben.  Heb jij behoefte aan een marketeer die jou online de weg wijst?  Vul de quickscan in, dan nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met je op.   

Bekijk hieronder de online activiteiten die wij voor verschillende bedrijven met succes uitgevoerd hebben. 

Een sterk merk in de markt zetten

Een sterk merk neerzetten heeft niets te maken met de grootte van je organisatie.  Wij hebben voor beautyprofessionals gewerkt,  voor MKB-ers met 10 tot honderdvijftig medewerkers en ook voor grote, internationale spelers.  Een merk gaat over wie jij bent – voor jezelf en voor klanten – binnen jouw markt. Uiteindelijk draait merkactivatie altijd om het daadwerkelijk tot leven brengen van een merk bij je doelgroep. Merken activeren, niet alleen in het hoofd, maar het liefst ook in de harten van mensen. Zodat ze voor jouw merk kiezen, bewust of onbewust, of zelfs van je merk gaan houden. Wij deden dit o.a. voor Beautyspot.nl en Porta-bote 

Als traditionele marketing niet meer werkt…

Traditionele marketing gaat uit van het zenden van reclame boodschappen (push) die via verschillende media aan een doelgroep vertoond worden.  Deze vaak dure marketing tactieken, zoals cold calling, direct mail en reclame op in kranten, tijdschriften, radio en televisie noemen we push marketing.  Maar mensen vinden het niet fijn om gestoord te worden reclameboodschappen die op dat moment dat deze niet relevant voor ze zijn. 

Vandaag de dag oriënteren potentiele kopers zich eerst online: ze gaan op internet op zoek naar een oplossing voor hun probleem.  Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat jouw potentiële klanten je vinden op het internet, op het moment dat zij jou nodig hebben. Hierbij maken wij slim gebruik van zoekmachine optimalisatiesocial media en content marketing.

Deze strategie hebben wij toegepast voor om leads te genereren voor een consultant,  Medilease, Beautyspot.nl

Geen kijkers maar kopers!

De meeste bedrijven zijn vooral bezig met het genereren van meer verkeer naar hun website,  Maar vaak wordt er nauwelijks aan conversieoptimalisatie gedacht!  Een conversie is een gewenste actie die bezoekers op jouw website / webshop doen. Dit kan zijn:

  • Een offerteaanvraag
  • Een (eerste) bestelling
  •  Een aanmelding op een programma
  • Een inschrijving op een nieuwsbrief
  • Leadgeneratie B2B

Met diverse campagnes of programma’s realiseerden we meer conversies voor EetjeMooi.nl en Beautspot.nl.

Database marketing

Database marketing is het gebruik maken van gegevens uit een database voor marketing activiteiten. Door gebruik te maken van de database is het mogelijk om iedere klant een specifiek, individueel aanbod te doen op basis van diens wensen en behoeften.Wij hebben database marketing ingezet voor de eerste online parfumerie van Nederland en voor Beautyspot.nl.