online marketing Den Bosch

Online marketing bureau Den Bosch

Is jouw bedrijf gevestigd in Den Bosch of in de regio van Den Bosch? Wil jij meer resultaat halen uit online marketing? Meer bekendheid, meer bezoekers op je website, en meer leads genereren  of afspraken? Dan staat Marktvizier als online marketing bureau voor je klaar. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en ontzorgen diverse klanten op het gebied van online marketing strategie en -implementatie. We denken dus niet alleen met je mee, we voeren het ook nog voor je uit.

Online zichtbaar en vindbaar

De zoektocht naar producten of diensten begint bijna altijd online.  Ben jij zichtbaar en vindbaar voor jouw potentiële klanten? Welke online marketing kanalen zet jij in? En hoe werken deze samen? Ieder bedrijf en elke situatie is anders. Er zijn voor iedere situatie diverse strategieën te bedenken.  Echter, de online marketing strategie ontbreekt bij veel bedrijven in Den Bosch en omstreken. En laat ik nu toevallig heel goed zijn in het formuleren van online strategieën! 

Wat kan ik je als online marketing bureau in Den Bosch aanbieden

Online resultaat halen is in mijn visie het resultaat van co-creatie: online marketing en de business samen. Daarom wil ik altijd eerst wat meer weten over jouw business, jouw huidige online positie en de ambities die je hebt. Wie zijn jouw potentiële klanten en hoe kunnen we hem/haar het beste bereiken en aanspreken. Op basis van deze vraag formuleren we samen de strategie die de basis vormt voor jouw online succes.  En natuurlijk sta ik ook voor je klaar om te helpen bij de daadwerkelijke implementatie van de online strategie.

Mijn werkwijze

  • We brengen samen jouw business in kaart en formuleren jouw online marketing doelstellingen
  • Ik help je bij een goed doordachte online strategie en kom met creatieve oplossingen
  • We implementeren deze strategie zodat je meer resultaat haalt uit jouw website en social media.
  • Ik ben het aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Kan ik jou ondersteunen op het gebied van online marketing?

Ik weet op welke manier ik jouw potentiële klanten online kan bereiken en aanspreken.   Ik denk met je mee en help je graag verder met mijn online marketing advies op maat. 

Door kanalen, middelen en marketing uitingen goed op elkaar af te stemmen halen we betere resultaten. Ik heb niets van  ‘horen zeggen’ maar weet (en meet) wat wel en niet voor jouw bedrijf werkt op internet.  Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van online marketing en kan bewezen resultaten van mijn online marketing aanpak laten zien in diverse branches.  Ik ben betrokken, creatief en het geeft ook mij veel voldoening als we online de resultaten behalen die jij voor ogen hebt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van mijn online marketing diensten in Den Bosch?  Ik werk graag samen met ondernemers uit het MKB.  Vul de QuickScan in, ik overleg graag met je wat jouw wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Of neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Bereikbaarheid Marktvizier Den Bosch

De Concordialaan ligt in stadswijk “Westerpark” op loopafstand van het Centraal Station Den Bosch en is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken.  Na aankomst op het Centraal Station in Den Bosch is het nog circa 10-12 minuten lopen.

Marktvizier is per auto ook goed te bereiken vanaf de A2 en de A59.  Kies op de A59 afslag 46, Engelen. Volg de Rietveldenweg en ga rechts bij de T-splitsing met de Oude Vlijmenseweg. Pak bij de rotonde de derde afslag, Simon Stevinweg. Je vindt de Concordialaan aan de linkerkant.

Om te kunnen parkeren in de Concordialaan heb je een bezoekerskaart nodig. Voor onze klanten bezoekers stellen wij deze uiteraard gratis ter beschikking.

Omgeving

Als je in de buurt wil ontbijten, lunchen of dineren dan zit je binnen een kwartiertje wandelen al in het gezellige en bourgondische centrum van Den Bosch met zijn ruime keuze aan winkels, terrassen, restaurants en cafés. bossche-bollen-marktvizier den boschNa een bezoek bij Marktvizier raden we je dan ook zeker aan om de  beste Bossche Bollen te kopen van Jan de Groot aan de Stationsweg 24 in Den Bosch.

Maar voor een ontbijt of lunch kun je ook goed terecht in het Paleiskwartier waar je aan de Leeghwaterlaan (achter het centraal station, tegenover het Gerechtshof van ‘s-Hertogenbosch) een aantal goede horecavoorzieningen vindt.