Zoek je naar mogelijkheden om meer online bezoekers te genereren?
Of zoek je naar manieren waarop bezoekers sneller converteren (actie ondernemen?)
Of beide: betere online resultaten voor jouw website? 

Met een out of the box mindset en een pioniersgeest vormen wij de brug tussen traditionele marktbenadering en vernieuwende online concepten. Marktvizier helpt bedrijven met hun online marketing strategie en -implementatie, met als doel een onderscheidende (online) marktpositie te veroveren en maximaal rendement uit het marketingbudget te halen. 

Online marketing strategie

Veel ondernemers investeren in een dure website (een mooi visitekaartje), maar doen er vervolgens niets mee. Of de website levert niet op wat ze er van verwacht hadden. Ze schakelen SEO bureaus in en zien nog te weinig resultaat. Want je kunt wel hoog ranken in de zoekresultaten van Google op bepaalde zoekwoorden maar daar ben je er ook nog niet.   Online marketing begint met het bepalen van jouw marketing strategie. 

En een goede online marketing strategie begint bij het bepalen van jouw online ambities, het in kaart brengen van je potentiele klanten en het opstellen van een duidelijk actieplan.  Heb je het idee dat je op de juiste weg bent, maar besef je tegelijkertijd dat een frisse blik ook niet verkeerd hoeft te zijn?  Heb je behoefte aan meer kennis op het gebied van online marketing?  Ik denk graag met je mee.

Online marketing advies op maat: strategie en hands-on.

Mijn naam is Inge de Munnik en als online marketing specialist en marketing strateeg begeleid ik ondernemers bij het opbouwen van een sterke online positie.  Mijn eerste website ging online in 2000, vele andere online concepten volgden. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring ontwikkel ik samen met ondernemers een lean and mean online marketingstrategie (maatwerk) zodat ze de klanten aantrekken die bij ze passen en verder kunnen groeien.

Ik vind het belangrijk om me goed te verdiepen in jouw markt, zodat ik weet wat er speelt.  Als het plan helder is ga ik aan de slag om het (mee te helpen) uitvoeren. Ik ben de marketeer die niet bij jou in dienst is, maar wel betrokken is en blijft bij jouw business.

Online marketing aanpak voor het MKB

Om online succesvol te zijn heb je meer nodig dan een goede vindbaarheid. Je moet weten waar jouw potentiële klanten online naar op zoek zijn en hoe ze zich online gedragen. En je moet weten wat jouw bedrijf anders of beter maakt dan de concurrentie.  Dat is het fundament en dan pas kun jij jouw doelgroep met jouw specifieke boodschap online bereiken. Online groeien is in mijn visie het resultaat van co-creatie: online marketing en de business samen. Daarom vind ik het belangrijk om me te verdiepen in jouw business. Eerst het vizier op jouw markt richten, en dan pas jouw online marketing strategie vorm geven. Een goed fundament maken. Tijdens dit traject doorloop ik altijd de volgende 4 stappen (invulling op maat).

Verkennen van de marktonline marketing analyse

Geen plan zonder een heldere verkenning van waar je nu werkelijk staat. Dit is het vertrekpunt.  We beginnen met het bepalen van de markt waarin je actief bent en jouw huidige marktpositie zodat we goed weten wat het speelveld is.  Wie zijn jullie klanten? Wat verkopen jullie? Wat maakt jullie positie zo uniek en waardevol? Wat willen jullie de komende maanden concreet bereiken?   Ook breng ik in kaart hoe het is gesteld met de effectiviteit van jouw website en analyseer ik in hoeverre jouw website nu in staat is om via Google/ zoekmachines kwalitatieve bezoekers te genereren.

Meedenken

Als ik jouw business beter heb leren kennen denk ik graag met je mee op welke manier we online jouw doelgroep het beste kunt bereiken.  Welke stappen moeten er de komende maanden gezet worden? Welke kanalen gaan we inzetten?  We combineren mijn kennis van online marketing, data en technologie met jouw kennis van de markt. Zo ontdekken we samen de behoeftes en het gedrag van jouw doelgroep en hoe we deze op het juiste moment met de juiste marketinguitingen kunnen prikkelen.

Doorpakken

Als we samen de online marketing strategie hebben vastgesteld vindt het daadwerkelijk verbeteren van jouw website en andere online activiteiten plaats onder mijn supervisie. Hoe krijgen we bezoekers naar de website? Hoe maak je van bezoekers klanten?  Ik coördineer alle activiteiten vanuit het plan dat we samen gemaakt hebben.  Daarbij werk ik graag samen met de (marketing)partners van jouw bedrijf of we schakelen specialisten (vormgevers, webbouwers) waar wij goede ervaringen mee hebben.

Ik doe dit zolang totdat alles echt staat als een huis. En ‘alles’ kan ook echt alles zijn: strategie, design, techniek, structuur, de juiste zoekwoorden, indeling, teksten, positionering, kwaliteit van bezoekers, slimme verkeersbronnen, juiste advertenties etc.

Resultaat

We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen.
Mijn rapportages en onze gezamenlijke marketingsessies slaan de brug tussen online en business en resulteren in slimme verbeteracties. Na de eerste stappen ben ik het die de rode draad betrokken houdt en actief betrokken blijft bij het online verbeter proces.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je op zoek naar een strategische online marketing partner met een bewezen trackrecord die proactief met je meedenkt en fungeert als een collega op afstand? Een partner die flexibel met je samenwerkt? Wil je ook online betere resultaten behalen? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik laat je zien wat de mogelijkheden zijn.

Marktvizier is het online marketing bureau uit Den Bosch

Meer nieuwe klanten en meer leads door een onderscheidende propositie en het slim inzetten van content marketing, social media marketing en website optimalisatie.

Geef een reactie