Online marketing tips

Online marketing is het complete plaatje waarbij een goede website, e-mail marketing en social media uitingen gecombineerd worden. Op allerlei fronten wordt de gebruiker steeds meer centraal gesteld en worden de algoritmes hier op aangepast.

We verwerven continue nieuwe inzichten en ideeën over online marketing. Zo analyseren wij data die wij verzamelen uit onze concepten en campagnes. bijvoorbeeld Google Analytics, Google Adwords. Facebook statistieken of Google Webmastertools. Deze data zetten wij om in  om slimme strategieën te ontwikkelen voor website optimalisatie en het verbeteren van online campagnes. Vanuit ons online marketing bureau in Den Bosch houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing via onze blog.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van online marketing?   Vul dan de QuickScan in, ik overleg graag met je wat jouw wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Of neem gerust vrijblijvend contact met mij op.