Propositie marketing met resultaat

Wij zijn gespecialiseerd in strategisch denken met een focus op innovatie. We weten hoe je een product of dienst in de markt zet. We vertalen marktkansen en klantbehoeften naar proposities en en helpen klanten bij het ontwikkelen, coördineren en implementeren van de marketingstrategie.

We hebben diverse innovatieve online B2C en B2B online concepten opgezet. Van idee tot realisatie en de verdere ontwikkeling en exploitatie. In 2000 introduceerden we de eerste online parfumerie van Nederland met een persoonlijk geuradvies. In 2011 ontwikkelden we het mutichannel marketing concept Eet je Mooi.nl en een award winnende webwinkel voor vrouwen..

Sommige websites zijn na de startup- en introductiefase verkocht aan derden. Zo koppelden we in 2013 een online redactioneel vakmagazine (een online concept van Marktvizier) aan de fysieke en online beurzen van Jaarbeurs om een B2B laeadgenaratie platform in de markt te zetten.  Andere websites (in eigen beheer) gebruiken we om nieuwe ontwikkelingen in online marketing of nieuwe online tools te testen. Onze opdrachtgevers profiteren van de kennis en ervaring die wij hierbij opgedaan hebben.

Marktvizier is internetadapt sinds 1999. We hebben niks ‘van horen zeggen’. We hebben al veel veranderingen meegemaakt, trends zien komen en gaan.  Wij adviseren met visie, daadkracht en creativiteit ondernemers over hoe ze online hun identiteit kunnen versterken en hun propositie kunnen aanpassen aan de verwachtingen van een veranderende klant. Bekijk hier onze concepten en campagnes.