fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Meer bezoekers naar je website?

Meer bezoekers naar je website

Eindelijk is je nieuwe website klaar. Soms durven bedrijven de website niet eens online te zetten omdat ze bang zijn dat ze overspoeld worden met klanten die ze niet kunnen helpen. De realiteit is helaas anders. Behalve de mensen die jouw bedrijf al kennen en de mensen uit je directe netwerk, zal niemand zomaar op je website komen. Je moet ervoor zorgen dat je online zichtbaar beter wordt voor je doelgroep. Tenzij je een enorm budget hebt om reclame te maken moet je website beetje, bij beetje groeien.

Een goede website is eerst zaaien en dan oogsten. Echter veel ondernemers zaaien te weinig, zaaien verkeerde zaden of op de verkeerde manier. Als je een goede online marketingstrategie uitzet zijn er genoeg kansen om meer bezoekers te krijgen op je website!

Wij kunnen je daarbij helpen. Dit zijn de stappen die we daarbij nemen.

1. Analyse van de website bezoekers
Met behulp van Google Analytics meten we hoe jouw website ervoor staat. Hoeveel bezoekers krijg je? Waar komen ze vandaan? Wat doen ze op jouw website?

2. Wat is jouw online strategie?
Wie is je doelgroep? Wat zijn de doelen van je website? Op welke manier kunnen we die doelen bereiken? Door bloggen, een social media campagne? Andere content op de website? Op basis van onze kennis en ervaring en jouw doelstellingen geven we je advies op welke manier je meer bezoekers kunt aantrekken.

3. Uitvoering
Indien je dat wil zetten we de plannen om in realiteit en voeren de gewenste verbeteringen uit. Bekijk onze aanpak.

4. Monitoring
We houden de webstatistieken bij (Google Analytics) en bekijken of de verbeterpunten en strategie leiden tot betere resultaten.
We meten het effect van alle veranderingen die we online doorvoeren. Dat levert een voortschrijdend inzicht op hoe je tegen de laagste kosten het beste uit jouw online marketingstrategie kunt halen. Zo wordt je website stapje voor stapje beter.

Tips voor meer bezoekers naar je website?

SEO
Hoe hoger in Google, hoe meer bezoekers je op je website. SEO is in de basis niets anders dan je website zo toegankelijk maken voor bezoekers en zoekmachines. Zorg ervoor dat je op relevante zoekwoorden goed te vinden bent in Google. Zorg ervoor dat je website geschikt is voor mobiel.

Linkbuilding
Zorg voor kwalitatief goede links naar je website van websites in jouw vakgebied.

Bloggen
Leef je in in je doelgroep en los problemen voor ze op in jouw artikelen. Deel jouw artikelen op social media.

Social media
Plaats relevante content en geef tips aan je volgers op social media

Meer bezoekers naar je website

We maken je beter zichtbaar op internet zodat er meer bezoekers naar je website komen.

Meer leads genereren

De bezoekers van jouw website zetten we om in leads die door sales kunnen worden opgevolgd

Meer merkbekendheid online?

Hoe vertel je jouw verhaal online? Via welke social media kanalen kun jij je doelgroep het beste bereiken? 

Creatieve online campagne?

Wat is je doelstelling? Vertel het ons en we maken er een creatieve online campagne van.