fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN IN FINANCIELE DIENSTVERLENING

Doelstelling:

  • online marketing strategie financiële dienstverlener

Doelgroep:

  • health professionals (1e lijnszorg)
  • tweedelijnszorg

Opdrachtgever:

  • Medilease Nederland

De uitdaging

De financiële dienstverlening bevindt zich midden in een transitie die gekenmerkt wordt door snelle ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen. De behoeftes van klanten veranderen, de concurrentie neemt toe, wet- en regelgeving worden aangescherpt en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Banken, verzekeraars en pensioeninstellingen en andere financiele dienstverleners staan voor een belangrijk identiteitsvraagstuk: waaraan ontlenen zij nog bestaansrecht wanneer steeds meer financiële processen en producten commodity worden? Het bedenken van een unieke (online) propositie is noodzakelijk om ook in de toekomst succesvol te zijn en te blijven.

Onze aanpak

MediLease is gespecialiseerd in het financieren van inrichting en apparatuur in de zorg. Het bedrijf regelt snel en efficiënt een offerte voor een financiering voor haar klanten in de medische sector: van een behandelstoel tot een gehele operatiekamer.  Met een paar muisklikken kun je binnen een paar minuten online je  offerte aanvragen..

Na een uitgebreid SEO onderzoek adviseerden we Medilease een inbound marketingstrategie. Dit zorgt ervoor dat Medilease potentiële klanten aantrekt op het moment dat zij een financiering nodig hebben. Kneh bedacht het nieuwe logo en gaf vorm aan de websites.