fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Bepaal je doelen met een online strategie

Online marketing strategie

We zien in de praktijk dat veel bedrijven een mooie website maken, en het daar dan bij laten. Ze hebben geen online marketing strategie. We kunnen ons dat ook voorstellen, want soms zie je door alle ontwikkelingen in seo, social media en andere hypes in online marketing het online bos niet meer. Je hebt geen zin in nog meer blablabla, maar je hebt gewoon behoefte aan een online strategie die werkt. Je wil leads genereren, een social media campagne, een contentstrategie of een online campagne die resultaat oplevert. Wij helpen je met de opzet van je online strategie en operatie. Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt.

Online marketing in de praktijk

Dit is wat we in de praktijk vaak tegen komen en hoe we dat oplossen.

  Online marketing in de praktijk Onze visie op online marketing
Strategie Geen duidelijke koers Doelen vaststellen en meedenken
Website Niet up to date Doelgroep centraal stellen
  Niet altijd responsive Duidelijke navigatie
  Geen duidelijke navigatie Up to date maken en houden
Content Stockphoto’s Goede zoekwoorden vaststellen
  Slechte teksten Unieke teksten (belangrijk voor SEO)
    Authentieke foto’s
    Authentieke video’s
Social Media Actief op veel platformen Keuze maken in social media
  Af en toe een update Regelmatige updates
  Vooral zenden, niet reageren Wederzijdse communicatie
Advertising Adwords campagnes Social media campagnes
    Creatief | branding | gericht op gebruiker
Totaal resultaat Niet, ik doe maar wat Meetbare resultaten

Hoe haal je meer uit je website en social media?

Als er geen online marketingstrategie is vastgesteld en je zomaar wat doet (of helemaal niets doet), dan kost je website geld in plaats van dat deze geld oplevert. Datzelfde geldt voor je social media. Zonder gericht plan is het tijdverspilling. Daarom is het belangrijk dat we vooraf heldere en haalbare doelen stellen, een plan maken en gericht op resultaat gaan koersen.

Meer resultaat met een online marketing strategie

Een online marketing strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van ontelbare websites, social media, themaspecifieke fora een duidelijke richting en houvast te geven aan je online activiteiten en om resultaten meetbaar te maken. Wij helpen je hier graag bij, vul de Quickscan in en we nemen snel contact met je op.  

Online marketing bureau Den Bosch

Marktvizier is een online marketing bureau dat bedrijven, ondernemers en professionals uit Den Bosch en omgeving met visie, daadkracht en creativiteit helpt bij het bereiken van online resultaat. Wij helpen je met de opzet van resultaatgerichte strategieën en campagnes om jouw doelen te bereiken.  We brengen structuur aan in online marketing, we zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.  Hierbij maken we slim gebruik van content marketing, social mediacampagnes en SEO. We zijn gespecialiseerd in online strategie, propositie marketing, moderne B2B marketing en leadgeneratie. Bekijk onze aanpak