fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Van strategie naar een daadkrachtige aanpak

Moderne marketing aanpak

Hoe speel je beter in op een continu veranderende markt? Met het inzetten van onze moderne marketingaanpak zorgen wij ervoor dat jouw potentiële klant jou vindt op het moment dat hij of zij je nodig heeft. 

Marktvizier is gespecialiseerd in online marketing strategie en internet adapts sinds 1999. We hebben niks ‘van horen zeggen’. We hebben al veel veranderingen meegemaakt, trends zien komen en gaan.

Wij helpen bedrijven, ondernemers en professionals met een duidelijke visie, praktische oplossingen en creativiteit bij het bereiken van online resultaat.  We brengen structuur aan in online marketing, we zetten jouw bedrijf of merk online op de kaart.  Hierbij maken we slim gebruik van content marketing, social mediacampagnes en SEO. We zijn gespecialiseerd in online strategie, propositie marketing, moderne B2B marketing en leadgeneratie. We verbinden marketingspecialismen met elkaar. Want een geintegreerde aanpak is altijd effectiever.

1. Visie op de markt

Om succesvol op internet te kunnen opereren moet je een duidelijke visie op de markt hebben, weten waar je voor staat en de doelen die je als bedrijf via (online) kanalen wil bereiken. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, wij begrijpen de uitdagingen die hier voor veel bedrijven nog liggen. Wij helpen je graag om beter te presteren. Wij vertalen trends en ontwikkelingen in de markt naar kansen voor jouw bedrijf. 

2. Oplossingen bedenken

Waar liggen voor jou de kansen?  Hoe kun je beter inspelen op de behoeften van de klant? En hoe ga je de doelgroep benaderen? We denken met je mee en bedenken oplossingen die passen bij jouw bedrijf en de markt waarop je actief bent.

  1. Via welke online kanalen kun je meer bezoekers op je website krijgen? Door zoekmachine optimalisatie (SEO), betere content, sociale media campagnes, Google Mijn Bedrijf, adverteren of email?
  2. Conversie: hoe maak je van de bezoekers op je website klanten, hoe kun je leads genereren? De belangrijkste stap!

Dit traject doorlopen wij samen: jij als ondernemer met Marktvizier als strategische marketingpartner. Het wordt altijd maatwerk, want iedere ondernemer is uniek, heeft zijn eigen markt en eigen concurrentie. 

3. Creativiteit

Wat maak jou uniek? Ben jij de zoveelste grijze muis of ben je anders dan anderen? Toon lef en creativiteit. We hebben een passie voor online marketing, we zijn fulltime actief op internet sinds 1999. We ontwikkelden en exploiteerden zelf diverse websites en we zijn trots op de resultaten die we voor onze klanten hebben bereikt.

We werken graag samen met marketingpartners van onze klanten, of we schakelen specialisten in waar wij goede ervaringen mee hebben. Want door kanalen, middelen en marketing uitingen beter op elkaar af te stemmen halen we betere resultaten.

Contact

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om online meer resultaat te bereiken. Vraag vrijblijvend een quickscan aan.

Als online marketing bureau in den Bosch serveren we graag een echte Bossche Bol van Jan de Groot bij een kennismakingsgesprek. Neem daarom nu contact met ons op.