fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Super klantvriendelijk van Albert Heijn Helftheuvel Den Bosch

Wat is klantvriendelijk?

Mijn dochter is zenuwachtig, ze moet voor de derde keer op voor haar rijbewijs. Als ze het niet haalt heeft ze zin in iets dat boordevol calorieën zit, veel chocolade en echt lekker slecht voor je gezondheid. “Een Bossche Bol”, denk ik.  Ze vertrekt met haar rij-instructeur om examen te doen en ik duim voor haar.  Ik rijd snel naar Albert Heijn in de Helftheuvel in Den Bosch, koop 2 Bossche Bollen en doe meteen wat andere boodschappen. Ik sluit met mijn volle kar aan bij de rij voor de kassa en kom tot de ontdekking dat ik mijn portemonnee vergeten ben. Blijk ik toch zelf ook een beetje zenuwachtig te zijn…

Probleempje bij de kassa

Ik vertel tegen de jongen achter de kassa dat ik mijn boodschappen niet kan betalen en hij belt een collega.  De aardige Albert Heijn medewerkster vraagt of ik in Den Bosch woon en zegt: “Neem de boodschappen maar lekker mee naar huis, zet alles maar in de koelkast en kom dan maar terug om te betalen”. Ik geloof mijn oren niet.  Ik leg haar uit dat het wel heel goed uitkomt, want dat mijn dochter , as we speak, aan het afrijden is. “Dat is ook wel heel spannend”, zegt ze. “Kom straks dan maar even terug en we horen wel of ze geslaagd is”.

Ik ben fan van AH Helftheuvel

Thuis zet ik de Bossche Bollen op tafel en mijn dochter komt juichend binnen. Geslaagd! Ze kijkt verrast naar de Bossche Bollen en ik vertel haar het verhaal. We genieten van deze ochtend die dankzij de klantvriendelijkheid van Albert Heijn in de Helftheuvel heel erg gezellig is geworden. En natuurlijk heb ik die middag meteen mijn schuld voldaan ;-). Omdat ik zo tevreden ben vind ik het leuk om deze ervaring te delen. En zo heeft AH Den Bosch er weer een ambassadeur bij.

Lees hier mijn tips om de klant centraal te zetten in jouw online strategie.