fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Geen zin of tijd in online marketing, maar wel resultaat?

Geen zin of tijd in online marketing?

Heb je al een duidelijke strategie uiteengezet, een mooie website laten maken, maar heb je geen zin om de website te beheren en actueel te houden? Geen probleem, we nemen het graag uit handen met onze Website Beheer Service. Iedere website is anders en dus ook het onderhoud. We beheren en onderhouden je website op een manier die past bij jouw online strategie en jouw budget. Zodat je website altijd goed gevonden wordt door de zoekmachines, er regelmatig nieuws en content op je website staat en je beter gevonden wordt op voor jouw relevante zoekwoorden. Goede content is een investering maar kan jarenlang renderen
Voor een vast afgesproken bedrag, onderhouden en beheren wij diverse websites voor onze klanten. 

Website beheer service: Content onderhouden, SEO en social media

De werkzaamheden die we uitvoeren:

 • We schrijven content voor je website: nieuws, persberichten, pagina’s en veel gestelde vragen. We bouwen structureel aan jouw positie in Google door het verwerken van de juiste keywords in je website, en het bouwen van relevante links. . Content marketing heeft geen geheimen voor ons
 • We houden ook je social media kanalen voor je bij als je dat wilt.
  We kunnen jouw website verder optimaliseren voor Google. We zorgen voor de juiste content met de juiste zoekwoorden
 • We kunnen van jouw bezoekers leads maken.

Maandabonnement Website Beheer Service
We bieden je een maandabonnement aan dat het beste bij je past. Je huurt ons in voor een dagdeel of meerdere dagen per maand voor het beheren en onderhouden van je website. Zo hoeven we je niet voor ieder wissewasje een factuur te sturen, wamt 12x5 minuten of 4x een kwartiertje is ook een uur. We laten je maandelijks weten welke werkzaamheden wij uitgevoerd hebben en op welke wijze onze inspanningen hebben bijgedragen aan de bezoekersaantallen of de conversie van je website. Een abonnement voor het onderhouden van je website is maandelijks opzegbaar. Aanpassingen staan snel online.

MONITORING WEBSITE STATISTIEKEN

Eén van de grote voordelen van online marketing is dat alles tot in detail meetbaar is.  Weten hoe je bezoekers zich op je website gedragen is cruciale informatie voor jouw succes.  Je kunt hier het beste achter komen door je website statistieken te bekijken.  Meestal wordt daar Google Analytics voor gebruikt. Die kennis helpt je verder bij het doorgronden van wat je klant eigenlijk precies wil. Daar kun je dan vervolgens op anticiperen met gerichte marketingacties voor specifieke groepen. Je neemt beslissingen op basis van kennis uit de harde feiten en niet op basis van een (onderbuik)gevoel. Het analyseren van de statistieken van Google Analytics geeft je antwoord op de volgende vragen:

 • Wie heeft jouw website bezocht en waar komen ze vandaan?
 • Wat doen ze op je website?
 • Wanneer komen ze op je website?
 • Via welke bronnen komen bezoekers op je website? Met Google Analytics kun je zien of bezoekers via zoekmachines, direct (tikken jouw website URL in), via betaald adverteren (bijvoorbeeld Google Adwords), via Social Media of via een andere website op jouw website terecht komen.

Website analyse 
Op basis van een webanalyse kan ik je vertellen waar je bezoekers vandaan komen en via welke kanalen er voor jou nog kansen liggen om extra bezoekers op je website te krijgen.  Is dat via Google zoekverkeer, social media, linkbuilding ? Waar kun jij het beste je tijd en/of geld inzetten?  Vervolgens kun je zelf aan de slag.

oogle-Analytics-gecertificeerdOok als we online campagnes gaan inzetten wil je volgen wat er gebeurt: hoeveel mensen komen er door deze campagne op jouw website? En wat heeft dat gekost? Ook de statistieken van deze campagnes meet ik voor je door zodat je weet hoeveel iedere eïnvesteerde Euro je ook daadwerkelijk oplevert.

Meten is weten. Ben jij niet zo goed met cijfertjes of vind je die statistieken veel te ingewikkeld?  Wil jij dat ik jouw Google Analytics cijfers eens goed bekijk? Ik ben gecertificeerd voor Google Analytics en kan de gegevens goed interpreteren. Wil je weten hoeveel bezoekers er op jouw website komen, waar ze vandaan komen en wat ze doen? Als Google Analytics geinstalleerd is op jouw website dan bedragen de kosten voor een eenmalige webanalyse 95 Euro exclusief BTW. De communicatie vindt via e-mail plaats.

Structuur in jouw online marketing strategie

Het is ook mogelijk om bovenstaande diensten te combineren.  Indien je mij inschakelt als jouw marketing medewerker  bekijk ik iedere maand jouw website statistieken of te zien of jouw online marketing strategie zijn vruchten afwerpt. Met een beter inzicht in de klantgegevens en het -gedrag kun je ook je marketingbudget beter besteden. Onnodige kosten en generieke boodschappen behoren tot het verleden. Je kunt je heel gericht wenden tot geselecteerde doelgroepen. Dat geeft een beter rendement en lagere kosten. De klant merkt bovendien dat je begrijpt wat hij zoekt en zal dat waarderen. Die waardering leidt ertoe dat hij klant blijft. Hij heeft immers geen reden om weg te gaan.

Wil jij

 • Tijd en geld te beparen door de inzet van een ervaren online marketeer die jouw markt goed kent?
 • Op een effectieve manier nieuwe potentiële klanten te vinden?
 • Meer resultaat uit je Social Media te halen?
 • Je weer op je kerntaken, je vakgebied, te kunnen focussen?
 • Een sparring partner te hebben die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing?
 • Op een slimme manier de concurrentie aan te gaan met bedrijven die vele malen groter zijn?
 • Structuur te hebben in jouw online marketing strategie zodat je houvast hebt en het volhoudt?

Online marketing strategie abonnement
Een online marketing coaching abonnement bestaat uit

 • Maandelijkse analyse van jouw website statistieken
 • Ik formuleer actiepunten voor jouw online activiteiten + afstemming werkzaamheden (wie doet wat) voor de nieuwe maand
  Aan het eind van de maand kijken we of onze inspanningen succes hebben gehad en wat we nog meer kunnen verbeteren.
 • Ik besteed per maand 1 dagdeel aan jouw online marketing activiteiten, dat is inclusief overleg (telefonisch, per mail), analyse van de website statistieken en uitvoerende werkzaamheden. Iedere maand stellen we in onderling overleg samen vast waar ik tijd aan zal besteden en wat je zelf kunt en wilt doen.

I