fbpx
+31644440065 info@marktvizier.nl

Online Marketing Strategie

Online Marketing in de praktijk

Dat bedrijven vandaag de dag het internet zouden moeten gebruiken om in contact te komen met hun (potentiële) klanten is geen geheim meer. ‘Het internet gebruiken’ en ‘online gaan’ houdt echter meer in dan alleen maar een website online zetten.

Wat we vaak zien Hoe we dat oplossen
Resultaat Niet / Ik doe maar wat Branding / Meetbare resultaten
Online marketing strategie Geen duidelijke koers / Ik doe maar wat Meedenken / Doelen vaststellen / Plan van aanpak
Website Mooie website, maar niet vindbaar in Google
Niet altijd responsive/ geen SSL certificaat
Website optimalisatie, vindbaar maken in Google
Relevante zoekwoorden
Doelstelling van de website vaststellen
Content Het verkopen van eigen producten en diensten
Verouderde content, niet actueel
Slecht tekst- en beeldmateriaal
De klant centraal stellen,
Professionele, unieke teksten (SEO) / Sprekende foto’s en filmpjes / Actuele en relevante content
Social media Actief op te veel platformen / Af en toe posten / Eenrichtingsverkeer Slimme keuze maken / Continue posten en reageren
Advertising Fixatie op zoekwoorden Campagnes met merkbeleving via social media

We zien in de praktijk dat veel bedrijven een mooie website maken, en het daar dan bij laten. Ze hebben geen online marketing strategie. We kunnen ons dat ook voorstellen, want soms zie je door alle ontwikkelingen in seo, social media en andere hypes in internetmarketing het online bos niet meer. Je hebt geen zin in nog meer blablabla, maar je hebt gewoon behoefte aan een online strategie die werkt. Je wil leads genereren, een social media campagne, een contentstrategie of een campagne die resultaat oplevert. Wij helpen je met de opzet van je online strategie en operatie. . Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt.

Hoe haal je meer uit je website en social media?

Als er geen online marketingstrategie is vastgesteld en je zomaar wat doet (of helemaal niets doet), dan kost je website geld in plaats van dat deze geld oplevert. Datzelfde geldt voor je social media. Zonder gericht plan is het tijdverspilling. Daarom is het belangrijk dat we vooraf heldere en haalbare doelen stellen, een plan maken en gericht op resultaat gaan koersen.

Online marketing strategie

Ieder mens is anders. Bedrijven en organisaties verschillen net zo van elkaar. Daarom leven we ons altijd in in jou, in jouw product en in jouw markt. We willen weten hoe jouw klanten zich online oriënteren, welke zoekwoorden ze gebruiken, wat hun do’s en don ’ts zijn. We willen weten waarmee jij je onderscheidt en waar je goed in bent.

Alle online concepten en campagnes van Marktvizier zijn een samensmelting van de expertise van de klant en de online kennis en ervaring van Marktvizier. We willen het samen doen en samen leren wij veel door meten, weten of verbeteren. Of het nu gaat om leadgeneratie, een social media campagne, influencer marketing, het gaat om het resultaat. We helpen je met visie, daadkracht en creativiteit om jouw online positie te bereiken.