Freelance online marketeer

Als freelance online  marketeer adviseer ik ondernemers en B2B bedrijven die willen groeien over de manier waarop ze zo snel en efficiënt mogelijk een sterke marktpositie kunnen opbouwen. De ene keer van scratch af aan, als er nog niets of weinig bekend is over potentiële klanten (conceptontwikkeling). De andere keer als er een nieuw product, dienst of technologie op de markt gebracht wordt.

Met mijn datagedreven Growth Marketing aanpak krijg je tegen relatief lage kosten een beter beeld van de drijfveren van jouw potentiële klanten en het gedrag dat zij online vertonen.  Deze werkwijze zorgt ervoor dat het snel duidelijk wordt welke marketingmiddelen en -kanalen je succesvol in kunt zetten om de klanten aan te trekken die bij jouw bedrijf passen. Zo verover je snel en efficiënt een sterke marktpositie zodat je verder kunt groeien.

Ervaren strategisch marketeer en internetpionier.

Ik ben opgeleid als ‘traditioneel’ strategisch marketeer. In 2000 startte ik als ondernemer mijn eerste concept op internet. Vele projecten volgden waardoor ik veel kennis en ervaring heb opgedaan met de marketing en exploitatie van websites. Sommige concepten/ websites heb ik na de startup- en introductiefase verkocht aan derden.

Datagedreven Growth Marketing

Mijn werkwijze kenmerkt zich door datagedreven growth marketing. Het begint met het bedenken van een sterke propositie en de online marketingstrategie. Vervolgens ga je aan de slag met een datagedreven website om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken en te informeren.

data gedreven marketing - 2Growth marketing is het toepassen van de Lean Startup-methode in marketing. Met deze marketingmethode gaat het er om zo snel en goedkoop mogelijk te ontdekken wat werkt en niet werkt en daarbij stuur je op data, en niet op onderbuikgevoel.

Ik heb hands-on ervaring met social media marketing, online vindbaarheid verbeteren, online adverteren en contentmarketing.  Ik denk niet alleen met je mee, maar help je ook graag bij de uitvoering zodat we snel kunnen schakelen. Zo voorkom je dat er marketingmiddelen (tijd, geld & energie) verspild gaan worden aan iets dat nooit gaat werken.  Het mooie aan growth marketing is dat resultaten van gestelde marketingdoelstellingen snel duidelijk zichtbaar en continu meetbaar zijn.

Bekijk hier de klantcases waar ik deze deze aanpak van succesvol heb toegepast, zodat zij verder konden groeien. 

Freelance online marketeer nodig? 

Ik help je graag om snel en efficiënt  een sterke marktpositie op te bouwen.  Jouw resultaten zijn voor mij een motivatie. Ik ga voor een duurzame samenwerking waarin expertise en sparring centraal staan. 

Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden zodat ik op basis van jouw input een passend voorstel kan doen. 

Vul nu onderstaande gegevens in, dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld. Liever zelf contact opnemen? Op werkdagen ben ik tijdens kantoortijden bereikbaar op 06-44440065.